blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG rainaaudron
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Raina Audron



Zbierka hier a časopisov
pridal Raina Audron 10.8. 2013 o 23:14



Hry ma bavili už od malička a ako každý správny hráč v tej dobe ešte bez internetu som informácie čerpala z časopisov, ktoré sa mi časom nakopili. Keďže najdlhšie vlastním ps2 (12 rokov), tak najviac hier mám práve na túto konzolu. Bola to fakt námaha všetko nafotiť, lebo všetko je odložené v skriniach a krabiciach a váži to pomerne dosť, ale chcela som to všetko konečne nejak zdokumentovať.

 


Moje tri čierne krásavice

 

 

Fat PS2 som dostala na vianoce 2001 spolu so Soul Reaver 2 a bol to ten najlepší darček aký som mohla dostať. Hrala som na nej tisícky hodín a do dnešného dňa funguje. K nej som pred rokom dokúpila slimku, na ktorej hrám teraz. No a pred mesiacom sa k mojim dvom konzolám pridalo 3dsko.

Pre mňa bude ps2 vždy tou najlepšou konzolou a vždy si na nej rada zahrám.

 

 

 

PS2 Hry

 


Tak toto je moja konečná zbierka ps2 hier. Chýba tam jedine Tekken 5, na ktorý som zabudla. Hry ako DDS, Viewtiful Joe či Dark Cloud som nedohrala, tak keď bude čas sa do nich pustím. To dvd bez obalu je promo verzia Ratchet & Clank: Size Matters, ktorú som nedohrala.

 

 

PS1 hry


 

V súčasnosti ps1 hry hrám na pc cez emulátor, ale pár kúskov do zbierky aj tak mám. Najviac ma teší, že mám Soul Reaver a Blood Omen.

 

 

 

Pokémon

 

 

Pokémon je fenomén, či sa to už niekomu páči alebo nie, a mňa tie malé príšerky zaujali tiež. Po prečítaní návodu Pokémon Yellow v Screenfune, sa mi nápad hry veľmi pozdával, tak som ju dostala na vianoce spolu s Gameboyom Color. Postupne som dokúpila Silver, Crystal a Zelda hry (na fotke chýba Link´s Awakening). Pokémon Red a druhý Pikachu GBC som vyhrala v súťaži Pokémon magazínu, z čoho som sa veľmi tešila. No a potom som zbierala plno časopisov, plagáty, kartičky, nálepky, atď. Nintendo mi dokonca po zaregistrovaní môjho Gameboya poslalo zadarmo 4 Nintendo časáky (i keď v nemčine). Predminulý rok pribudol aj GBA, na ktorý mám FireRed a Sapphire. Najnovšie mi pribudol Soul Silver a neskôr plánujem aj Pokémon X.

 

Konečne dorazil novučičký SoulSilver!

 

No a tu sú moje 3DS hry, ku ktorým postupne dokúpim aj ďalšie.

 


Časopisy

 


Toto je výsledok zbierania časopisov počas 17 rokov... a to tam ešte chýba Level a Screenfun a pár dielov Hráča. Začala som s PSM a potom prešla na PSM2 a Play, keď vyšla ps2. Popritom som ešte kupovala Levely a Screenfun. Najkrajšie spomienky mám práve na PSM a Levely počas ps1 éry, listy z listárne si ešte niekedy prečítam aj teraz.

 

Po odvážení to bolo...

 

... 30kg časopisov... :D a to tam ešte chýbal Screenfun a niekoľko čísiel Levelu.

 

 

 

 

 


 

Steam a GOG

 

 

Éra ps2 sa pominula, a keďže si chcem zahrať aj súčasné hry, tak som prešla na pc. Mám síce pár krabicových pc hier (Orange Box, Left4Dead, PoP 2008, ME séria a pár plných hier z Levelu), ale v dnešnej dobe som plne prešla na digitálnu distribúciu. Časy tučných manuálov a krabičiek vypršal a tak "zbieram" pc hry v mojej Steam Library a fyzické kópie už nikdy nebudem kupovať. Čo ale nie je škoda, táto forma priniesla nižšie ceny a tak si môžem dovoliť kúpiť spústu hier z GOGu a Steamu bez toho, aby som na ne musela hľadať ďalšie miesto v izbe.

 


Zhrnutie

 

PS2: 49

PS1: 12

Steam: 135

3DS: 5

GBA: 3

GBC: 5

GOG: 13

Level a PC hry: približne 15

 

Celkovo: 230 hier

Časopisy som nepočítala, ale môžete ak sa vám chce :D

 

Neskôr doplním foto všetkých Levelov a Screenfunov, lebo som ich dnes nevedela všetky nájsť.



Prístupov 14269
Kvalita článku
(99%) hlasov 10

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Zbierka hier a časopisov
[ 10.8.2013] (príspevkov 38)
LEGACY OF KAIN alebo ako si sériu užiť a...
[ 8.3.2013] (príspevkov 10)
Rainin brloh
[ 8.2.2013] (príspevkov 21)
Moje potulky USA
[ 28.6.2012] (príspevkov 17)
Hranie bez hraníc
[ 20.4.2011] (príspevkov 6)
Mini Perly 2010
[ 31.12.2010] (príspevkov 22)
NextGen Expo 2010 alebo ako bolo na Even...
[ 17.11.2010] (príspevkov 18)
Legacy of Kain: Revival
[ 30.10.2010] (príspevkov 8)
(Nové) Perly Sectoru
[ 2.9.2010] (príspevkov 57)
Sector hraje horory alebo ako som sa bál...
[ 22.8.2010] (príspevkov 16)