blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG rainaaudron
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Raina Audron



Drísty dňa alebo prečo je COD krajšie ako Crysis...
pridal Raina Audron 25.5. 2009 o 22:17

Všetko sa to začalo dnes pred desiatou hodinou. Nevinná diskusia o novom videu z Modern Warfare 2 sa stretom Patrika Dee a takmer všetkých ostatných zmenila na boxerský súboj. V červenom rohu sa nachádza Patrik Dee so skvelou grafikou, neúnavne obhajujúci nové hry! V modrom rohu sú Eduardo, jimmyboy, m1sso, teddypicker, saver, a ďalší.. Takže..

 

Let´s get ready to rumble!

 

Pozn.: Pre ľahšiu orientáciu v nižšie uvedených príspevkoch sú všetky dôležité a revolučné vyjadrenia označené hrubým písmom.

 

1. KOLO

 

Patrik Dee -> Airforce [ 25.5.2009 10:43:48 ]
>RE:Airforce
ty si BIG OF HATERS EVER bráško :)

Graficky to bude špička dnešnej doby, vyzerá to pomaly lepšie ako Crysis,...grafika ako v štvorke by znamenala vynikajúci vizuálny zážitok, toto čo je prezentované vo videu je NOTNE vylepšená grafika, ktorá momentálne nemá obdoby,...tak si zlož okliare chlapče a začni spievať oslavné ódy, toto bude FPS ako remeň,...ach, a teraz ma môžeš začať urážať :)

 

saver -> Patrik Dee [ 25.5.2009 10:48:32 ]
>Re: RE:Airforce
fakt skus tie okuliare

 

Komentátor: Prirovnať CoD ku Crysis je dosť silné vyjadrenie.. Pozrime že! Rozhodca tohto zápasu je v rozpakoch, kde to len ten udatný bojovník za práva najlepšej grafiky len zobral. Ale čo to? Rozhodca taktiež pokyvuje hlavou nad tým, že podľa Patrika bude MW2 vďaka grafike „FPS ako remeň“.

 

Patrik Dee -> saver [ 25.5.2009 10:53:51 ]
>RE:Re: RE:Airforce
ok, dík za radu :),..ale, stretneme sa pri recenzii a ja tie oslavné slovíčka podčiarknem a vypíšem potom do diskusie, len pre poriadok :)

Air,...jj, na to som tu, aby som písal hlúposti :) Každý máme nejakú rolu, ty si EMO chlapec, čo všetko nemá rád, lebo je to pod jeho úroveň,...:) Btw, hráš strašné šity, mal by si začať kukať po špičke, ako je napríklad COD 5 a prichádzajúci nový diel,...:)

 

Komentátor: Patrik sa uchyľuje k urážkam! Tak to je rana pod pás! Zápasníci v modrom rohu sú pobúrení a pripravujú sa na protiútok!

 

SAWO -> Patrik Dee [ 25.5.2009 10:53:52 ]
>RE:RE:Airforce
ako podla mna bola uz v COD4 grafika hlboko v priemere a toto nevyzera o nic lepsie ...

 

Airforce -> Patrik Dee [ 25.5.2009 10:57:32 ]
>RE:RE:Re: RE:Airforce
SAWO - Skoda reci, pravdu ma len patrik.

 

Patrik Dee -> SAWO [ 25.5.2009 10:58:41 ]
>RE:RE:RE:Airforce
,..hej hej,..bola to hlboko priemerná akcia roka. :) Graficky je súčastný vrchol. Crysis je lepší iba o nasvietenie, COD má oveľa realistickejšiu grafiku...hm,...dúfam, že týmto príspevkom môžem ukončiť písanie hovadín a tým pádom môj protest proti všetkým, čo posudzujú grafiku COD 4 ako priemernú. Je to rovnako hlúpe, ako tieto moje posledné dva príspevky, ale aspoň vidíte, ako to pôsobí. COD 4 má už nejaký ten rok, tak sa na tú grafiku dívajte s tohoto pohľadu, a nehádžte ju do priemeru, keď to bola vo svojomroku špička

 

Komentátor: Toto tvrdí ten istý Patrik, ktorý považuje všetky hry čo nie sú graficky vyspelé za nehodné jeho pozornosti, a teraz pristupuje inak ku COD 4 a odmieta sa rovnako s odstupom pozerať na iné... Dosť rečí! Koniec prvého kola! Po zvážení všetkých príspevkov rozhodca vyhlasuje za víťazov prvého kola zápasníkov v modrom rohu!

 

2. KOLO

 

Patrik Dee -> Airforce [ 25.5.2009 11:03:05 ]
>RE:RE:RE:Re: RE:Airforce
"inak CoD4 bola celkom priemerná strielačka"

Ja by som veľmi rád prestal, ale ty si jasne určil, podotýkam veľmi nesprávne, čo bola COD4. priemerná strielačka to nebola a ja považujem za férové, aby si nezavádzal ľudí, ktorí su neni zainteresovaní. Máš veľmi neprávny a neobjektívny postoj ku hrám, hlavne k sérii COD a keďže tu nie je nikto, kto by sa IW a Treyarchu zastal, budem musieť dávať veci na pravú mieru ja,....ako, nehnevaj sa, ale týmto vyhlásením prudko útočíš na perlu dňa, ktorá sa môže objaviť aj niekde, kde by ťa to mohlo mrzieť :)

 

Komentátor: Patrik obhajuje svoje postoje tým, že Airforce je neobjektívny a má „veľmi nesprávny“ názor. Rozhodca chvíľu premýšľa nad tým, či vôbec niečo ako objektívny názor existuje, a keďže pojem správny/nesprávny je relatívny, dáva za pravdu Airforcovi.

 

Patrik Dee -> DarkDRAGON [ 25.5.2009 11:07:32 ]
>RE:DarkDRAGON
tak tak,....zábavnosť a hrateľnosť, tá bola v COD 5 veľmi vysoko, no a čím ovládla celú sériu je aj mierne vylepšená grafika oproti 4 dielu. Inak, scriptami a zasadením do 2 sv vojny super, ja mám rád 2 sv vojnu, takže úplná spokojnosť. Od IW očakávam ešte mierne zlepšenie, čo podľa videa vyzerá byť celkom výrazné, takže ďalší hollywood trhák prichádza


Komentátor: Súťažiaci v červenom rohu označuje nové COD za trhák potom, čo napísal, že od neho očakáva mierne zlepšenie. Na trhák by toho chcelo niečo viac ako „mierne zlepšenie“, myslí si rozhodca.

 

Patrik Dee -> Airforce [ 25.5.2009 11:20:28 ]
>RE:RE:RE:RE:RE:Re: RE:Airforce
Mýliš si pojmy,...ja som strašne maličký na to, aby som niekoho presviedčal. Na to sú tu médiá, recenzie a všeobecný názor. Tak choď bojovať proti všetkým, ako to robia deti, ale tieto dve hry dosiahli na najvyžšie miesta a ja ich iba chválim, chválim prácu vývojárov a budem to robiť oveľa radšej, ako prísť a povedať o ich práci, že je to,......to, ako to pomenuvávaš ty,...

 

Komentátor: Patrik sa cíti byť očividne takým malým, že nemá ani vlastný názor, keďže prijíma názor väčšiny. Zrejme nechápe, že kritika je dôležitá, inak by sa nič nepohlo ďalej.

 

Patrik Dee -> saver [ 25.5.2009 11:54:04 ]
>RE:Re: RE:...:Re: RE:Airforce
Na prvý, na druhý a aj na tretí pohľad to vyzerá dobre. Mňa nezaujímajú technické parametre, ale výsledok. A ten je proste úžasný. Takže určite žiadny bordel. Niekedy mi to pripadá tak, že je tu proste určené, čo je dobré a čo nie a potom sa za to postavíš aj ty. Mne to nevadí, myslím, že si inak férový a máš samozrejme väčšinou pravdu. O grafike COD4,5,6 budem však vždy diskutovať, pretože je určite nádherná.

Cubix...nehádam. Iba oponujem. Prečo by mal niekto tvrdiť, že je to priemerná hra? Ja nemám právo napísať svoj názor a oponovať? Mám. Na to sú tu diskusie. Urážam niekoho? Neurážam. Normálne sa naťajhujeme, to je normálne. Čo sme v škôlke?

Mastro...Je to hra vydávaná ako na bežiadcom páse, ale s FIFOU, či NHL by som to neporovnával. Kvalitátívne je to neporovnateľné.


Komentátor: áno, rozhodca je zmätený! Patrik vyhlásil, že mu nezáleží na grafike ale na výsledku! Ale vzápätí vyhlási, že grafika spomenutých COD je „nádherná“, takže mu stále ide iba o grafiku! Patrik dokonca spochybňuje právo označiť hru za priemernú... Rozhodca toho už pre toto kolo počul dosť... Modrí zápasníci vyhrávajú 2:0!

 

3. KOLO

 

Patrik Dee -> saver [ 25.5.2009 12:16:04 ]
>RE:Re: RE:Re: RE:...:Re: RE:Airforce
takto,...nič sa nedeje, ja to beriem s nadhľadom, ale jednu vec by som si prosil ujasniť. Ak ja napíšem, že grafická stránka hry, ktorá ovládla trh vo svojom dátume vydania je skvelá, som považovaný za pochybného, prečo potom nereaguješ na človeka, ktorý napíše, že je to priemerná strielačka? Bol by som však rád, ak by sme sa tentokrát vyhli formulkám že je to názor a podobne. Ja som tie hry hral, viem, ako na to reagujú ľudia, nie som slepý a vidím, kde tá grafika na maximálnych detailoch je. Koridorový leveldesign nechajme tam kde je, o to nejde. Ide o celkový dojem. Ak by bol priemerný, tá hra by "iba" za svoju hrateľnosť a podobne asi nedostala 95 %, NAPRÍKLAD aj tu na Sectore,....iba hľadám vysvetlenie, prečo si označil moje komentáre za pochybné, pričom iné komentáre, ktorú sú úplne mimo, necháš nepovšimnuté. Necháp ma zle, ja registrujem, že si to napísal iba v kontexte ohľadom grafiky,..ale aj tak. Ja nemyslím, že píšem niečo z inej planéty. Skôr označovanie COD ako priemernej hry v akomkoľvek ohľade mi tak príde.

 

Komentátor: Patrik tvrdí, že tie hry hral, nepíše ale ktoré.. Rozhodca premýšľa, či Patrik vie o tom že stupnica nepozostáva iba z 90% a vyššie a či vie o tom, že nie každému sa môže páčiť to čo jemu.

 

 

Patrik Dee -> IceTrol [ 25.5.2009 15:17:35 ]
>RE:IceTrol
Moje argumenty sú najsilnejšie, a žiadne iné nemôžu uspieť, pretože argumenty chlapca, ktorý si doma povie, že sa mu tá hra nepáči neprerazia argumenty skúsených profesionálov s bussinesu,...to je jednoduché a nepopierateľné :) Mne je iba ľúto, že to pár chlapcov nevie pochopiť. Ak niekto napíše, že je to hrozná nuda, podpriemer, tak to je dosť dobrý dôvod, aby som sa vývojárov zastal. Nemám rád, ak sa deje krivda, ale to už je samozrejme troška z nadhľadu a humorom

 

Komentátor: Tak tentokrát to už bol riadne silný úder! Ale trafil iba prázdnotu! Patrik sa rozohnil, že iba on má pravdu a nik iný, a uznáva bližšie nešpecifikovaných profesionálov „s bussinesu“.

 

Patrik Dee -> Eduardo [ 25.5.2009 15:25:51 ]
>RE:RE:RE:RE:Patrik
Ja sa snažím brániť, vy sa snažíte s toho urobiť priemernú hru,...iba stojíme na opačných koncoch. To je všetko :) Nebol by som rád, ak by ste si mysleli, že vaše táranie o tej priemernosti titulu, ktorý dosiahol vysoko nadpriemerné hodnotenia a stal sa akciou roka, tu na Sectore obdržal 95 %, je správne. V tom prípade by ste robili to, s čoho ma obviňujete. :) Dobre viete, že nemáte pravdu, ale ste proste rozhodnutý svoj názor presadiť. Nech sa páči

 

Komentátor: Rozhodca odpískal faul! Patrik urazil svojich oponentov!

 

Patrik Dee -> Isaac Clark [ 25.5.2009 17:09:39 ]
>RE:RE:RE:RE:RE:RE:Ultimate
Určite to nie je tým, že by bola priemerná, čo len dokazuje naozaj neskutočnú obmädzenosť toho, čo tu tých pár chalanov tvrdí :)

V každom prípade, aj graficky je to veľmi podarená séria, jej zameranie na arkádovosť nie je podstatné, ide o zábavu a tej poskytuje COD série za dva kamióny,....a čo je najlepšie, diel od dielu je to lepšie a lepšie.

 

Komentátor: a ďalšia podpásovka! Patrik si koleduje o vylúčenie!

 

Patrik Dee -> teddypicker [ 25.5.2009 17:31:40 ]
>RE:teddypicker
Nie,..ešte raz. Ja iba stojím na druhej strane. Zatiaľ čo tu podaktorí napíšu, že je to priemerná až podpriemerná hra,.a to doslovne,...tak ja iba píšem fakty. Nie je, nebola a ani nebude. Jedná sa o úzku špičku žánru, jedná sa o vysoko hodnotenú hru a naozaj nechápem, ako môže niekto tvrdiť opak. Všetci ju pritom hrali, dohrali a bavili sa. Dôvod, prečo je to tu také husté je iba jeden. Niekto napíše, že je to podpriemer a čaká, že jeho jediný a správny názor budú normálne a objektívne zmýšľajpci ľudia brať vážne. A to je omyl, nebudú. Proti takýmto nonsens tvrdeniam budem vždy stáť ja. Všetko v rámci diskusie samozrejme.

 

Komentátor: a proti takýmto tvrdenia zápasníka v červenom rohu sa postavil sám rozum..

 

Patrik Dee -> jimmyboy [ 25.5.2009 17:42:33 ]
>RE:RE:RE:teddypicker
,..ešte raz Jimmy,...sú dve strany, vy tú druhú bohužiaľ nevnímate. Ak niekto napíše, že je to priemer až podpriemer, ja napíšem opak. On ma pobudruje týmto tvrdením. Ja zasa jeho poburujem mojím. Ide len o to, že ja sa môžem oprieť o večšinový názor. A ten hovorí jasne.


Komentátor: Rozhodca správne pripomína, že tento „väčšinový názor“ odsúdil hry ako ICO, SoTC, Okami, Fahrenheit, Beyond Good and Evil, Planescape, Grim Fandango, ktoré sa napriek svojim kvalitám nepredávali dobre.

 

KONIEC! Ale Patrik sa dožaduje nadstavenia! Rozhodca mu napriek všetkému udeľuje ešte jednu možnosť obhájiť svoj postoj!

 

 

4. KOLO

 

Patrik Dee -> mastro [ 25.5.2009 17:54:11 ]
>RE:mastro
Ešte k tomu, čo si napísal. Väčšinový názor, väčšina, celok, nejaké všeobecné pravidlá, to je to, v čom žiješ. Neviem, nemám teraz už moc času na to, aby som tu pár ľudí troška poučil a odovzdal im niekoľko skúseností, ale iba s kratke...potom utekám na večeru.

Svet je celý o tom, že existuje väčšina. Žijeme v štáte, ktorý sa riadi pravidlami a zákonmi, tie platia pre každého bez rodielu, takže aj pre individuality, kotré tu neznesú väčšinový názor. Súvislosť s COD? Ak sa svetové médiá, 80-90 % hráčov na celom svete ///nie, náš Sector nie je Svet/// zhodne na tom, že je to ultra mega hra, so skvelou grafikou a zaslúži si hodnotenie 90+, ak sa zhodnú, že to so slovom priemer a podpriemer nemá nič spoločné,.....ak sa zhodnú, že COD je legenda, tak proti tomu tých niekoľkopercent neurobí nič. Tá hra dostane nálepku, akú dostala a celok, väčšina, proste určila, že COD nie je priemer.

A tu prichádzam ja, z názorom, ktorý je totožný s 90 % hráčmi. Potom prichádzate vy a váš názor, ktorý nesúhlasí s väčšinou. Je to VÁŠ názor, a nikto vám ho neberie, ale nie je správny. Je správny pre vás a vy môžete aj skolabovať s toho, že nie je väčšinový, ale nič s tým neurobíte. Ste proste mimo hraníc "CELKU" a tým pádom je môj názor bližšie k realite. PRETOŽE je to názor, ktorý korešponduje viac s reálnym a VECSINOVÝM názorom na COD. Takže, v prípade, ak by diskutoval o tejto hre celý svet, šli by ste s plačom od PC, tak by vás tu rozdupali fanúšikovia, recenzenti, média a všetkých tých 80-90 % hráčov, ktorí túto hru považujú za vysoký nadpriemer.

 

Komentátor.: Tentoraz je rozhodca rozhorčený - takže to, že „väčšina“ odmietla hry ako ICO, ich robí automaticky zlými? Reálny ani správny názor neexistuje, takže všetky Patrikove údery dopadajú mimo! Obecenstvo sa dokonca začalo smiať!

 

Patrik Dee -> m1sso [ 25.5.2009 18:09:11 ]
>RE:RE:RE:mastro
A ešte taký detail. ty nechceš, aby ti väčšina niečo diktovala, ale bohužiaľ, celý život sa podriaďuješ väčšine :) Som si istý, že ak sa tu chalani zamyslia o čom sa vlastne hádajú, prídu na to, že napísali kopu zbytočných príspevkov. Ja mám však pochopenie, nie každý chápe veci v širších súvislostiach a nie každý si od toho PC niekedy aj odbehne do prírody.

 

Komentátor: Rozhodca si spomína na Patrikove predošlé vyjadrenia.Označenia typu „EMO chlapec“, táranie či nazvať svojich protivníkov ako obmedzených priam sršia pochopením.

 

Eduardo -> Patrik Dee [ 25.5.2009 18:09:34 ]
>RE:RE:RE:RE:mastro
inak vsimas ako ide minimalne 80% ludi proti tebe? TO JE VACSINA!!! Tak uz konecne zmen nazor a priznaj, ze CoD nieje taka pecka ako pises


Komentátor.: To bol nečakaný úder z druhej strany! Patrik sa zapotácal, ale jeho jediné správne názory ho stále nechcú opustiť!

 

Patrik Dee -> Eduardo [ 25.5.2009 18:11:21 ]
>RE:RE:RE:RE:RE:mastro
To je väčšina? :) hm,...to je 10 alebo koľko chlapcov, ktorí sú 1:000 000 000 tvrdiaca opak väčšinového názoru

 

Komentátor: Pomer 1:000 000 000 je rozhodne zaujímavý, odkiaľ ho len červený zápasník zobral?

 

Patrik Dee -> m1sso [ 25.5.2009 20:04:45 ]
>RE:RE:iXtreme
Ale Michal, to sa strašne mýliš,...úboho si začal nadávať ty mne, pretože som ťa vytočil mojimi slušnými reakciami,...On práveže ako jeden mála píše vešmi rozumne a s nadhladom. To že vy neuznávate nejakú hru, ktorá je nepopierateľne špička žánru je jedna vec, ale útočíte, ak niekto obhajuje všetky argumenty dokazujúce túto skutočnosť a to už je na tom to horšie. On napísal 100 % pravdu a iba dokazuje, že sú tu našťastie aj ľudia, ktorí vedia o čom to celé je,....bohužial.

 

Komentátor: Tentoraz sa búri aj publikum! Slušné reakcie si totiž predstavovalo o dosť inak. Rozhodca už má toho na dnes dosť a vyhlasuje koniec zápasu! Víťazom tohto zápasu sa stali „chlapci“ v modrom rohu a to ani nemuseli veľa bojovať pretože Patrik sa knockoutoval sám svojimi vyjadreniami! Gratulujeme víťazom! Dúfam, že ste sa pri dnešnom zápase zabavili a brali ho s nadhľadom, ďakujem za vašu pozornosť.

 

Link na celú diskusiu

 



Prístupov 6085
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Zbierka hier a časopisov
[ 10.8.2013] (príspevkov 38)
LEGACY OF KAIN alebo ako si sériu užiť a...
[ 8.3.2013] (príspevkov 10)
Rainin brloh
[ 8.2.2013] (príspevkov 21)
Moje potulky USA
[ 28.6.2012] (príspevkov 17)
Hranie bez hraníc
[ 20.4.2011] (príspevkov 6)
Mini Perly 2010
[ 31.12.2010] (príspevkov 22)
NextGen Expo 2010 alebo ako bolo na Even...
[ 17.11.2010] (príspevkov 18)
Legacy of Kain: Revival
[ 30.10.2010] (príspevkov 8)
(Nové) Perly Sectoru
[ 2.9.2010] (príspevkov 57)
Sector hraje horory alebo ako som sa bál...
[ 22.8.2010] (príspevkov 16)