blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG rainaaudron
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Raina Audron



Best of Deetler
pridal Raina Audron 1.1. 2010 o 15:10



O sebe:

"Moje názory sú najsprávnejšie a žiadne iné nemajú šancu uspieť..."

 

" Ja nemienim týrať sám seba, preto hrám to najnovšie a najdokonalejšie."

 

",..:) No vidíš, ani ja nie som dokonalý, ako by sa mohlo z môjho prejavu zdať. :)"

 

"Ale ja na rozdiel od teba píšem pravdu ;)"


"Ja som sa nikdy s nikým nehádal. Nie je to totiž možné, pretože ja mám vždy pravdu. To sa len niekoľko menej inteligentných ľudí snažilo presvedčiť ma o opaku."


",...zemiak v hranolkovej podobe nie je zemiak,..ale iba americká pi..ovina, ktorá je vrcholne nezdravá,....ja osobne preferujem americké zemiaky"

 

"Chcel by som byť tou plackou v arkanoide. Odrážať si guličku a nemyslieť pri tom na krízu."

 

"Ja som prešiel s PC na konzolu po 17 rokoch a hrám sa aj na tom aj na tom a už by som nechcel byť obmedzený iba na PC. Aj keď na PC hrám iba hry, ktoré sa nedajú hrať na konzole. To znamená Red Tube a Porn Hub."


"Sex cez webku neprevádzkujem, nakoľko som si vedomý mojej dokonalosti a trýznivého pocitu klienta z nemožnosti dotknúť sa ma "live",..:-))..."

 

"Komplexy nemám, teda, určite nie čo sa týka toho malého tam dole. Priznávam sa bez mučenia, tých 20-25 cm by si u mňa hľadala iba ťažko, musím však podotknúť, našťastie,...."

 

"ja od 19 rokov riadim 40 zamestnancov, teda spolu s otcom, tak to je možno aj tým, že nie som zvyknutý na odvrávanie :),..."

 

",..vieš čo, myslím, že to je okolo tých 30, ale samozrejme, nebudem sa hádať. Mám kamaráta, ktorý je synom človeka v úzkom vedení mesta,"

 

"Inak, nepomýlil si si náhodou hranie s niečím iným ? :) Teda,..ja ti poviem zasa môj postoj. Vieš, my starší, skúsenejší a hlavne pracujúci ľudia, ktorí vlastníme naviac nejakú tú rodinnú firmu a denne zabezpečujeme prácu 25 zamestnancom, dvíhame denne desiatky telefónov a riešime situácie, kde neexistuje save a load, a kde keď prehráš, prídeš o tisícky eur,...my už proste akosi radšej sedíme a nerozmýšľame, ale oveľa radšej strieľame a tak,...vieš ako to myslím. Možno potom pochopíš, že nám naozaj nevadia niektoré veci, ktoré vadia tebe a že náš druh hráčov sa radšej iba hrá, ako trápi :)"

 

"Ja som v svojom živote, mám 27 rokov, a to môžem odprissahať pred bohom nestiahol ani jednu jedinú hru. Môžte si písať čo chcete, ale ja ani neviem, ako sa to robí, ani kde sa sťahuje."

 

",..tak, ja som casual. Mne stačí málo ku šťastiu. Väčšinou sa bavím najlepšie vtedy, keď nemusím rozmýšľať a len strieľam nabiehajúcich vojakov do radu. Alebo autíčka, len tak, čo najarkádovejšie. Všetko hrám hneď na easy, lebo nemám rád obtiažnosť v hrách. Asi som neni ten správny človek, s ktorý by si mohol diskutovať, ty taký náročný hráč. hm,..škoda,....A čo považuješ za klenoty, len tak mimochodom? Iste to budú nejaké staršie klasiky,..skús napísať. Som celý vzrušený, že aká hra mala tú česť byť tvojou obľúbenou a ktorá nesklamala. Nie ako táto bléé tfuj Mafia 2, však,...."

 

"Hlúposti nepíšem, ale to tiež nemáš ako vedieť, keď nečítaš príspevky."

 

"A ja nikoho z ničoho neobviňujem,...veď som napísal, ýe mi to je jedno. Len nemám rád, keď niekto tvrdí opak. Teda, myslí si to čo ja, ale neprizná to, lebo niečo priznať, iný názor dnes nie je v móde,..ale to už začína byť vlastne smiešne aj mne, lebo to isté platí aj pre mňa"

 

",...Ja prežívam všetko dva krát viac, ako bežný človek. Viem to aj opísať, mám ten dar, čoho dôkazom sú reakcie podobného charakteru. Viem vzbudiť reakciu, čo je dôležitejšie, ako ničotnosť ostatných. Som výnimočný človek, ktorý si vychutnáva život, ale ver niekomu, kto píše pod nickom na nejaký web o hrách. Len tak mimochodom, skús si tipnúť, kto z nás si viac užíva sex,...."

 

"A futbal som hral súťažne, ako žiak za Dubnicu, trénoval ma Gergely. Mám aj starú registračku, ak chceš, tak ti ju tu odfotím, keby si mi náhodou neveril. Bol som na poste brankára, potom chvíľu ako útočník. Po dvoch rokoch som to nechal tak, v rodine máme iný šport a tam som prerazil podstatne lepšie, na úroveň reprezentácie. Stolný tenis.//13 rokov//, ale pre problémy s rukou som po nástupe na vojnu musel nechať tak aj toto. Dokonca som sa venoval istý čas aj karate, a tp,....aby si mal moju kompletnú športovú minulosť. Ale takto,..ešte jedna vec,..Koller je poleno,....hm,...no, tak si skús naštudovať, kto patrí medzi najlepších útočníkov CZ za posledných 10 rokov. Ty poleno. :)"

 

"Mne nepomoze ze sa mi niekde hybu dva stvorceky a len pre to, ze je to klasika, sa teraz budem hrat na to, ako ma to neuveritelne bavi."

 

Mám rád pecky:

"viem, že AC bude pecka,......."

"hral som demo NHL 11 a po podrobnejšom skúmaní môžem povedať, že to bude šialená pecka,"
"Edo, uži si SC2. To je pecka,.......,"

"Ide niekto do HAWX 2? Demo je omračujúce, úplná pecka,." 

"Väčšinou sú to totálne pecky, pri ktorých sa určite nebudeš nudiť,......"  

"kokos, ty si slepý, že všetky pecky momentálne ovládli konzoly?" 

"A čakajú nás ďalšie pecky,...",

"Že 20 ročná hra NEMOŽE byť lepšia, ako nové pecky," 

"naposledy som také niečo zažíval, keď som mal nový PC a na disku Crysis a všetky tie známe pecky predomnou,..:)" 

"chcem si zahrať iné pecky, zapnem X box",

"Uplné starinky sa v drvivej väčšine iba ťažko dajú zrovnávať z technickými peckami dneška,"

"Len sama sedí v kúte pri tom zástupe nenormálnych peciek"

"ME je neskutočná pecka,...."

"to bude neskutočná pecka,........"

"idem hrať ďalej Fable 2, neskutočná pecka :)..."

 

Ja som ten zlý:

"Nie celé,..ale zhruba tak 2 hodinky,..a stačí mi to na to, aby som si urobil názor. A ten názor korešponduje s tuná napísanou recenziou. A nekorešponduje s tunajším názorom. Ale keď ho obhajujem, tak ako to tu vy dolsova šliapete do zeme, tak nie vy, ale ja som ten zlý. Pretože som sám? Alebo prečo je môj názor tak provokujúci. Myslím, že okrem toho právnika tu každý ešte pije mlieko z misky vašej mačky, ktorú vám kúpili rodičia. :) Tak sa ukľudni, lebo príde ujo bubu a bude zle."

 

Keď som ožratý:

"Vidíš. Nehral si to. A potom nech niekto povie, že Zem je kockatá. Prosím ťa, ja keď som ožratý, tak neprídem za ženskou a nedýchnem jej do tváre vzorky toho, čo som chlastal. Pekne pomaly s čo najmenším množstvom zakopnutí odkryjem svoju stranu našej obrovskej postele a v sekunde spím. Nezažnem svetlo a nevykrikujem, že som bol len vysypať kôš a nič som nepil. Dúfam, že si pochopil, ako absurdne pôsobíš, keď tu píšeš rozpravy o niečom o čom vieš naozaj veľké H a malé o Rímska Päťka N a O."

O pc:
"pozor. Tu sa bavíme o hrách, nie o práci s PC. Práve to je to, čo vy nechápete, alebo chápete a napriek tomu vravíte opak, že konzola je na hranie oveľa priateľnejšia pre každého, ako PC. Prídeš, vložíš DVD a hráš. Na PC ťa čaká množstvo iných krokov a problémov, a neskús mi napísať, že nie, hral som na PC 17 rokov. O ďalších výhodách konzol nebudem písať, už si pripadám, ako papagáj, tak, ako aj vy,.."

"Nie zložité, ale neporovnateľne zložitejšie, ako na konzole. To ani nejdem spomínať multiplayer a podobne. Zatiaľ, čo pri inštaláciách na PC prichádzajú občas a niekedy aj dosť často rôzne problémy, ktoré treba riešiť, pri inštalovaní hier na Xbox, ktorý dávam ako príklad nemáš problém absolútne žiadny,....To je na margo tej jednoduchosti. Tam neexistuje protiargument, môžme sa baviť o technickej zaostalosti, ale v tomto nikdy nenájdeš nič, čím by si mohol argumentovať. Konzole sú jednoducho prístupnejšie vo všetkom, čo sa hrania týka, na to boli nakoniec aj uspôsobené, sú to herné zariadenia."

"..ja predsa nevravím konkrétne o nejakých registroch. Porovnávame, čo je jednoduchšie,...Na PC ti vyskakuje veľa tabuliek, rôzne príkazy, odporučenia, umiestňovanie a podobne. Toto na konzole ABSOLÚTNE neriešiš,..o tom sa bavíme,...o tom, čo je prístupnejšie,..nie o registroch."

",..vidíš, taká istá je samozrejmosť, že PC je výkonnejšie, ako konzola. Je to taká banálna samozrejmosť, že je až absurdné, koľko flame debát sa okolo toho točí. A točí sa,...ve´d vidíš sám. Tak, keď tomu takto pekne rozumieš, prečo sa stále každý naťahuje, čo je lepšie? Čo je jednoduchšie sme vyriešili, čo je výkonnejšie, sme vyriešili tiež, ostatné je už iba na preferenciách jednotlivca. Bavíme sa o tom, čomu všetci rozumieme, tak mi vysvetli, o čom sa teraz bavíme,..."

O multiplayeri na pc:

"A čo je tam postačujúce? Ja som na PC nikdy nehral mulťák, pretože to tam je doslova trapne nemožné sa spojiť a podobne. Všetko je neskutočne zložité, nefunkčné. Xko? Prídeš, zapneš, rozprávaš sa cross konverzáciou, pritom samozrejme môžeš robiť čo chceš, a to všetko bez najmenších problémov a v sekunde. Neporovnávaj to s PC, je to neporovnateľné. Dá sa to, ale tej roboty okolo."

 

"Nemôžte porovnávať multiplayer a hranie na konzole, teraz konkrétne na Xku a na PC. To sú dve nezrovnateľné veci, kde v jednoduchosti efektívnosti a funkčnosti konzola absolútne vyhráva. To nie je vec na diskusiu, to je proste fakt."

 

"Inak, je zaujímavé, kam až dokáže vaša hlúposť zájsť. Vy ste normálne schopný takto vo svorkách tvrdiť, že na konzolách nie je jednoduchšie hranie a celkovo všetko okolo toho, mulťák a tak, ale pritom tvrdíte, že PC je pre hard core hráčov s IQ nad 160 a všetko tam je zložitejšie. Zamyslite sa, myslím hlavne túto Edovu jedenástku, čo vlastne tvrdíte. A potom sa zamyslite, že čo chcete vlastne vyvrátiť. Konzoly boli vytvorené hlavne pre to, aby šlo všetko jednoducho, jednoduchšie, ako inde a tak to aj je."

 

",..no, to je moja skúsenosť s hraním na PC. Nie je to výmysel. Väčšinou na pC nič nefunguje, keď sa chcem spojiť, alebo chcel som spojiť, .......lebo teraz budem na PC spájať iba lepkavú žuvačku, čo si odložím pri hraní na Xku,..."

 

O grafike:

"Neriešim grafiku,....to je proste úplne iné, hrať v pohovke na TV je proste iný zážitok, ako sedieť pri PC. To si treba vyskúšať, nemá zmysel to akokoľvek komentovať,....grafika tu nehrá žiadnu rolu, pričom je samozrejme super,...nie som teraz kompetentný niečo analyzovať, pretože som proste unesený,...je to niečo nové a teraz si to užívam,...hodnotiť budem potom, keď ma to prejde,...a to bude asi tak za xxx rokov ;),..nie, proste sa iba potvrdilo, že treba vlastniť aj PC aj konzolu,..a kto to nemá, nepochopí,..ende, idem hrať ďalej Fable 2, neskutočná pecka :)..."

 

O mojich hrách:

"aj Mafiu aj Stalkera mám originál,..a Dálších 50 + hier, ktoré vyšli na Level a Score,...a za ktoré som tiež zaplatil,..."

 

"Sam, mám okolo 90 hier,...nie 14. Tak ťa poprosím,.ja tiež netvrdím, že si dievča, keď si chlapec,..tak buď taký ohľaduplný a nesnaž sa ma nasrať"

 

"Ja považujem všetky moje originálne hry, ktoré boli súčasťou Level, alebo Score za plnohodnotné originálne hry, ktoré som si normálne a poctivo kúpil. Tak, ako je výhodná akcia na Steame, kde nemáš ani krabicu, ja tak považujem tieto hry, dokonca s originál obalom za plnohodnotné kúpené hry. Skúsiš mi vysvetliť, prečo považuješ data stiahnuté zo steam služby, za ktoré si poctivo zaplatil v akcii za viac originálne, ako data na DVD, s originálnym obalom, v "akcii cez časopis" ? Prečo sú jedny pocivé originály a druhé "šmejd" či ako si to nazval ?"

 

Hrám na Easy:

"Ako ja na hard core nehrám nikdy žiadnu hru. Ja nechcem byť šedivý v 30-tke, takže vždy iba normál,...to len henten truhlík Anerinovie musí vždy prvé zapínať veteran, Hardcore, Mega Core a čo aj viem aké Insane obtiažnosti,...šak ja som mal dva týždne Xko a že "davaj COOP, dáme na najťažšej",....no,....a odvtedy viem hrať s padom, lebo to bolo peklo :-)) //v HALO 3/..".

 

Rok po príchode na Sector (30.9.2009):

"DHA díkes,...ono sa to možno zdá, že som nováčik, ale ja som Sector sledoval dlho :),...Reptile, Eduardo, Airforce a mnohý ďalší sú mi známi dlho predloho :) Všetko podstatné bude v blogu, tam si prečítaš, čo si myslím o celom Sectore, o ľuďoch tu a ratingu,...proste všetko :) Neľutujem,...ani sekundu, prišiel som tu na veľa vecí, a nie len o hrách,......"

 

Názor na PCčkárov:

,...rozbroje robia PCčkári,...tí, čo majú aj PC aj konzolu nerobia rozbroje,...“

 

"S PC fanatikmi diskusia tu? No, to si skôr naserem do vlastnej huby a spravím tri saltá."

 

"A pozor na tón,..:) Ja sa s tebou môžem baviť tak, ako sa bavím, ja mám totiž konzolu doma, ja mám na základe čoho argumentovať,..napríklad ty určite nie, nemáš totiž konzolu doma, ty ma nemáš čím presvedčiť, akurát tak rozosmiať. :) Takže, skús nazývať sprostosťami tie príspevky, ktoré sem píšu zaujatí PC fanatici, ktorý hodnotia niečo čo v živote nevideli ani na obrázku a nie argumenty niekoho, kto má tieto veci doma."

 

Čo nemám rád:

„nemám rád PC hráčov,...tak ako sa prezentujú tu. Tá skupinka ľudí, ktorí sa tam radia, je mi už teraz cudzia,....a čo k tomu stačilo? Stačilo kúpiť konzolu a pochváliť ju,.....a hneď sa ukázalo, ako veľmi vedia rešpektovať iné platformi, či iné názory ľudia,, s ktorými keď je jeden názor, tak je všetko v poriadku,..“

 

Čo si myslím o vyznávačoch pc:

"my nie, ale ich rodičia ich vyrobili a oni sa sami svojim vysedávaním pred PC zdeformovali na magorov a zaostalé decká :) Veď ako inak nazvať fanatické vyznávanie PC a neustále nadávanie na niečo, čo ani nemajú doma? PC magori sú veľmi nebezpečná skupina zadubených detí, ktoré treba odtiaľto čo najskôr vypudiť, ako nakazený hmyz,..."

 

Pc hry už nekúpim:

"tí, čo sú na steame, môžu kľudne pozrieť, môžem prehlásiť, že do PC nevložím ani smradlavé euro"

 

Na Sectore je bordel:

"Jeden opačný názor na hard core hranie a je tu bordel. PC deti, ste choré.
Tu sa naozaj neoplatí nič písať a ak tu budete toto robiť aj naďalej, tak to vidím naozaj blede."

 

Diskutujme, ale váš názor na vec je aj tak hlúposť:
"Túto tému som vytvoril, aby sme sa tu o tom porozprávali ako ľudia, a nie ako pijani v krčme a vysvetlili si, kto má na to aký názor a hlavne, neťahali to diskusiách, kde sa to vôbec nehodí,...."


"ale nie je dobré a o to mi hlavne ide, jedným vrzom povedať takú hlúposť, ako niektorí tvrdia,že staré hry sú lepšie, ako nové,..to je kardinálna hlúposť a kravina,..."

 

Nedávajte mi mínusky:

"a podotýkam, že ten, kto mi dá opäť mínusku, za tento môj osobný názor, ktorým nikoho nepresvidčam ani nič podobné, len ho chcem vyjadriť, tak je u mňa obmedzený debil,..."

 

Nechápete ma:

"ste deti, ktoré sa ešte nevedia správať a mentálne nemajú na to pochopiť nič, čo by som sa tu snažil rozumne napísať,...preto tu nemá viac zmysel reagovať,....inak, rád by som vedel, kde sú admini, keď tu nechávajú tieto príspevky,."

 

Nehrám sa na malom monitoríku:

"A keď sa budem chcieť fakt brutálne odreagovať, tak si pustím COD 6 na konzole, na poriadnom TV, kde to získava 8 rozmer intergalaktickej dimenzie a môžem sa zvysoka vybobkať na všetkých "ostatných kvázi PC" hráčov,..ktorí ešte nepochopili, že nie je rozdiel v hráčoch, je len rozdiel, kedy už všetci pochopia, že to pravé hranie je úplne inde ako pri počítači, na minimonitoríku.:)"

 

Pozývam vás:
"Prídi ku mne, otvoríme pivko, alebo, ako ty píšeš pifko, ja nemám problém,...stavím sa, že odídeme ako kamaráti, ja nie som zlý človek."

 

Jazdím v kokpite:

",...kks, teraz, keď doma pustím chalanom Forzu 3 aj s mojím prenosným kokpitom, tak im musím dávať podbradníky, aby mi to nekvápalo po koberci,.."

 

"ja si myslím, že konzola s poriadnym TV, poriadnym zvukom a kokpitom ku tomu je riadna šupa, a oproti priemernému PC s 19 palcovým monitorom úplne herné nebo,..a zasa je to pravda."

 

O dospelosti:

„Anerina a Marcinka si tu neber do huby dieťatko moje,..tým nesiahaš ani po päty,

rovnako tak ostatné deti, čo tu píšete,..to sú dospelý chlapi, ktorí sú úplne v

inej situácii ako vy, majú úplne diametrálne odlišné myslenie ako vy a celkovo,

bavte sa o tom, o čom sa máte, o Arme 2,..a nie o ľuďoch,,.....vy nemáte na to,

aby ste sa porovnávali s dospelými ľuďmi,,..porovnávajte sa medzi sebou, na

úrovni vašich možností,... “

 

Múdrosť do života:

„Dúfam, že aj v živote, keď budeš mať niekedy priateľku a zistíš, že ona nemá rada orál a ty hej,..tak ju vyhodíš z domu,....lebo bude mať iný názor na jednu vec,..ako ty sám,...porozmýľaj o tom :)“

 

Život vás aj tak naučí:

„bojujte ďalej,.....ako som už raz napísal, aj ja som mal 18, či 19, tiež som bol občas taký,...viem to pochopiť,.....vždy to píšem, život vás naučí rešpektovať druhý názor,...budete musieť poslúchať.“

 

Už nebudem diskutovať:

„ste deti, ktoré sa ešte nevedia správať a mentálne nemajú na to pochopiť nič, čo by som sa tu snažil rozumne napísať,...preto tu nemá viac zmysel reagovať,....inak, rád by som vedel, kde sú admini, keď tu nechávajú tieto príspevky,.....“

 

Moja mladosť:

„toto by som pochopil u detí,..aj mne zaebávalo, tiež som mal 19 voľakedy“


„ako som písal, aj ja som mal 19 a tiež mi šibalo občas,....chviľu trvá, kým sa tu mladý chalani naučia rešpektovať druhých,..ale na to treba aj niečo prežiť a nie len sedieť pri PC,.....“

 

Slušnosť nadovšetko:

„A že si mladší,...mne je jedno,..ale mohol by si mať trocha viac rešpektu, a garantujem ti, že pri reálnom stretnutí by si ho aj mal,...rovnako tak aj ja, nestretnem sa s niekým a keď mi povie niečo, s čím nesúhlasím, tak mu hneď nenadávam do dementov,....:),...“

 

Ovládam bojové umenia:

"...dvoch ešte zvládnem ;),...chodil som na karate"

 

Moje obľúbené hrubky:

"bioschock",achiviement", "achievemnty", "schow", "bulschity", "bullschitt", "vyžšie", "flaschnutý", "gejm", "wejk", "wisch"

 

Buďme priatelia:

"Každý si môže byť istý, že pri reálnom stretnutí, či rozprávaní sa o iných veciach, ako je COD, či Xbox, sa príjemne pobavíme a podáme si ruku,..."


Patrik Dee   -> Leather Face

"Tvojím príspevkom nižšie si ťa zaraďujem medzi ľudí, ktorí vedia, o čom píšu a tento tvoj názor je veľmi správny,....som tomu rád, triezvy pohľad na vec mi vždy imponuje. Občas si tu pripadám ako v blázninci, naštastie sú tu aj ľudia, ako ty,...."

 

Víťazom som aj tak ja:

"Vaše doslova vražedné príspevky iba dokazujú, aký malí ste oproti mne, psychicky

ste proste prehrali a tie nadávky, a rozzúrené reakcie sú pre mňa víťazstvom,....stačí

mi jeden rozumný príspevok od nezávislého čitateľa, ktorý nie je voči mne

zaujatý, a vaše príspevky, s nulovou hodnotou, plné nenávisti a nadávok sú len

strašne úbohým dôkazom vašej nevyspelosti, malosti a dôkazom, ako vysoko som

stále nad vami,....môžte prskať, môžte nadávať,..ale to je tak všetko, čo mi

môžte,...takže len tak ďalej,......"

 

O Steam mafii:

"Vy ste rovnako nepríjemný, ako ja"

 

"Ty si ako myslíš, že mňa trápia mínusky od teba, Felliho, Eda, alebo niekoho zo Steam Mafie? :) Mňa trápi jedno jediné a to je to, že vám Saver nedá bany za tie provokácie, čo tu denno denne stvárate. Aj keď ako jedno obrovské zadosťučinenie mi stačí to, že sa jeden z redaktorov vyjadril na vašu adresu, že vy ste spolu s ďalším redaktorom mali už dávno podostávať bany a že nechápe, ako je to možné, že tu ešte stále takto chodíte provokovať. To, že tu môžte takto napádať normálne diskutujúcich ľudí je vaše šťastie a zároveň nešťastie tohoto webu"

 

O oponentoch v diskusii:

" Chlapci,...nakoniec mal ten Marcinko naozaj pravdu. Ste inteligencne chory ludia, ktory ziju mimo reality,..ja s vami koncim. Ani nemusite na mna reagovat. KOniec. Po takomto tvrdeni nema zmysel dalej diskutovat."

 

"Niektorý užívatelia žijú vo virtuálnej realite a vyzerá to tak, že už niet návratu späť. Ale tu si aspoň človek uvedomí, aké mal vo svojom inteligenčnom a psychickom raste štastie. poniektorý ho evidentne nemali. Je mi vás úprimne ľúto.

 

"Opakujem, je mi vás úprimne ľúto, v reálnom živote budete tápať a s takýmto zabrzdeným chápaním iba ťažko niečo dosiahnete."

 

"Matus, tak po tejto vete si zrely na psychiatriu. toto uz nezakryjes. Si chory clovek."

 

"Ano, ano,..je vás veľa,..počkajte jeden, dva, tri, tri a pol,.. ,..chlapci, chlapci,...n nie je s vami sranda?"

 

"Je to všetko s najvyššou vážnosťou. Koho nazývaš TROLOL ???!! Upáliť ťa!"

 

",..asi nie. Sú konzumný/í/ a sú tí druhí,...zhodneme sa ? :) Tí druhí, to neber, ako že nejaká nadávka, alebo že ako chorí, alebo tak,..myslím to v dobrom, ako že tí, čo sa bavia,..a akože tí druhí, ako si ty, a tuto chlapci,..zhodneme sa? Dohoda? :)"

 

"ale s tým názorom je to už dosť trapné,..vy ma presviedčate o niečom, čo nie je pravda, pretože vážne nikto nehrá staré hry,..to že si sem tam niekto pustí naozaj starinku, s nostalgie,..to nie je hranie. To sú spomienky,..."

 

"ako som už napísal, nech sa bavia títo populisti aj na arkanoide, teda tuná na fóre, samozrejme, že všetci hrajú doma Crysis a tak,."

 

"kks na vás fakt iba diablo 1, supermaria z roku 1990 a hrajte,...sila a budete si mlet svoje, pricom by ste starú 10 ročnú hru v živote nezapli. tomu sa hovori ZABEDNENOSŤ :)"

 

"ja tvrdím, že 90 % dnešných hier strčia staré hry do kapsy,...ak si myslíš opak, tak ok, ale už sa k tomu nvyjadruj, lebo sa naozaj nahnevám :)"

 

"Práveže mne sa nepáčia názory niektorých rádoby EMO ľudí, ktorý kritizujú aj to, čo sa kritizovať nedá.,...máš nejaký trh, ten trh vykazuje nejakú kvalitu a pokiaľ sa tituly kvality súčastného trhu držia, nemajú čo také nízke hodnotenia robiť v serióznom informatívnom časopise, ktorý slúži ako pomôcka pri výbere hier. To nech potom vyhlásia, že sú to taký blázonkovia, aby sa podľa nich riadili iba ďalší taký a potom bude všetko v poriadku :)"

 

"Zaujímavé názory. S drvivou väčšinou nesúhlasím, ale to už vieme. Vy jednoducho neviete poniektorý reálne zhodnotiť situáciu, stále vám pre očami svieti slovo "nostalgia"

 

"Tak, ako vy som vyjadril svoj názor, rozdiel však je v tom, že vy nedokážete takýto názor prijať. Ste provokatéri, ktorí vidia iba jeden názor a ten si pluskujú. Človek by musel mať naozaj niekoľko alternickov, aby vám mohol s chuti povedať, čo si o vás myslí. Nechápem, prečo ste taký netolerantný a nedokážete proste takýto názor iba prečítať a nereagovať na to. Veď to je už fakt choré."

 

"4 príspevky a 4 provokatívne a úplne zbytočné posmešné a debilné poznámky od ľudí, ktorí konzolu ani nevideli z rýchlika. Super, len tak ďalej. Saver a nezabudni dať potom ban tým, čo si tu prídu prečítať niečo normálne a bude tu nasratých 50 takýchto úplne dementných poznámok."

 

"Je2ry. Ja viem,....ja viem,...fakt,...Ale vždy, keď si poviem, že kašlem na to, že mi nestojí za to bojovať tu proti deťom, čo sa očividne fanaticky pozerajú iba cez jedno okno a stále pri každom možnom prípade pindajú na konzole, aké je všetko konzoloidné a pritom ani konzolu nemajú,.....keď si poviem, že to je proste jedno, tak si prečítam nejakú úplne provokačnú poznámku, ktorých sú tu stovky a stovky, every day,............... a .............vieš, kamarát, mňa to nenormálne uráža,....takže pokiaľ nedostanem IP ban, alebo ma nezavrú za to do väzenia a hlavne, pokiaľ sa to tu nezmení, tak to budem dávať najavo. Ja som taká povaha,....viem byť priateľský, veľký kamarát. Ale nemám rád, ak ma niekto stále uráža a mňa, ako majiteľa Xboxu naozaj nebudú urážať nejaké zasraté decká, ktoré vedia hovno o tom, aká je konzola, keď ju v živote nevideli a nevedia to objektívne zhodnotiť. "

 

",...načo by ti dával ban. To by len znižoval svoju úroveň. tým čo píšeš si si dal ban sám. Taký chudák, čo obviní niekoho z niečoho, a ani netuší, aká je realita nemusí dostať ban. Ty si sa zdiskreditoval sám."

 

"Ras,..chlapče. Už s predchádzajúcej diskusie, keď som ťa tu zrušil som vedel, že si tvrdohlavý. ale až takto, že recenzentovi vnucuješ svoj pohľad. Hm,..čo ja viem. Nie je to trocha moc?"


",..ty šašo,...už by si mohol prestať. Nedokážeš zožrať iný názor, tak sem neprispievaj. Čo sa tu snažíš každého už druhý deň presvedčiť, že mafia 2 je sra--čka, ti už troška asi hrabe. Už to tu rozhlasuješ druhý deň, nadávaš majiteľovi Sectoru, pre boha sa už preber chlapče. Ešte tu začni všetkým nadávať, a už to bude dokonalé z tvojej strany."


",...na začiatku si vyzeral celkom rozumne. Ale už druhý deň tu presviedčaš a to v tom najhrubšom zmysle slova všetkých, že Mafia je taká a taká,..ak nechápeš, že tak, ako to vidíš ty, to vidí zasa niekto iný inak, tak čo robíš v diskusii? Stále opakuješ, aké je to slabé,...a ja vravím, že nie je, je to čistá deviatková hra. A teraz čo, prídeš ma zastreliť? Lebo mám iný názor? A čo si myslel tým, že tu nemáš svojich ty šašo. Aby ťa tu pluskovali a vulgárne osočovali spolu s tebou všetkých, ktorým sa to páči? Si zabudol, že sme neni v Rusku pred 50 rokmi asi,.."

 

"Nechápem, prečo vôbec reaguješ na vyslovene provokatívny príspevok, ktorý nemá žiadny výpovednú hodnotu. Okrem toho teda, že chlapec sa trocha stratil v realite :)"

 

"Vieš, ono to tu tak funguje. Je tu pár ľudí, ktorý si jednoducho myslia, že keď niečo napíšu, tak je to proste tak :) Žiadne že "môj názor je takýto a takýto". Je to fail a basta fidli :) Samozrejme, že máš pravdu, KZ 2 je jedna fantastická FPS, je to klenot PS 3, rovnako tak GOW je klenot pre Xbox, a takéto tvrdenia, ako napísal Breed je asi dobré obísť čo najväčším oblúkom, pretože tu je proste akákoľvek reakcia zbytočná :)"


"Ja myslím, že podstatné je to, že ako odpoveď na váš názor, aké to je také a také je tu napríklad recenzia tvojho kolegu Blejdy :), Junkera. Tá recenzia doslova strieka nadšením a je z nej cítiť, ako veľmi "priemerná hra to je". Samozrejme, je to vec názoru. My nadšenci, čo sme to naviac hrali u suseda sa vieme asi nadchnúť pre hoci čo, tak nech nám je odpustené ;)"

 

"Veľmi zlý postreh a strašné rypácky príspevok. Ja viem, že on /Felli/ kupuje, ale takto rýpať do niekoho, kto má viac originálok, ako vy všetci do kopy, tak to je sila. A hlavne, že všetko sťahujete, "aby sme videli, ako to ide a potom si to kúpime". No ty vole."

 

"Ja neviem, čo riešiš. Ja som sem prišiel zistiť, či nie je na Xbox 360 nejak zle konvertovaná hra Metro 2033, tak ako sa to pýtam už 3-tí deň. Mňa tento váš posmešný diskusný krúžok zameraný proti konzoliam nejak netrápi. Odpoveď som dostal v inej diskusii. Tak, nemôžem čakať, že od PC...alebo teda, Vás, dostanem nejakú normálnu odpoveď, keď doma konzolovú verziu nemáte. Ostatné neviem, čo sa tu rieši."


",...no, prr chlapci,..idem na obed, hádam si nemyslíte, že sa tu budem s vami dohadovať. Chodte si nastrúhať rožky, dosypať piliny do tých vašich palíc a odpochodujte späť na izbu, primár už čaká. No,..šup šup."


",...mám jedného kamaráta. A on tiež to, čo nemá doma takto zhadzuje a vraví o všetkom, čo nemá a ani nemôže mať, že je otrasné. A všetko, čo má doma je skvelé a najlepšie. To je taký ten najprimitívnejší druh povahy, ktorého majiteľom si hrdý nositeľ aj ty, čo ťa tak už dlhší čas sledujem. :)"

 

"off . Tu sa nedá normálne s nimi"

 

"Miešaš piate cez deviate,...prepáč."

 

O LEVELI:

"Už som to písal viackrát. Sto ľudí, sto chutí znie veľmi pekne. Ale v mienkotvornom hernom časopise, akým level bezpochyby je, by mali byť recenzie písané objektívne. Nie ako názor nejakého anonymného autora. Ale ako názor časopisu Level, ktorý objektívne, opakujem OBJEKTÍVNE zhodnotí danú hru, a vyšle odkaz v podobe čísla čitateľom a prípadným záujemcom. HALO REACH nie je 7-mičková hra. Je to hra, ktorá si objektívne v porovnaní s ostatnými hrami proste nemôže odniesť 7 bodov z 10."

 

O IGN:

"Tak vieš, každý máme svoje smery, kde si overujeme kvalitu hier, ja verím IGN, ty zasa niečomu inému a tak. :) Je to každého osobná preferencia, ja nedám na IGN dopustiť, zatiaľ ma sklamali s množstva prípadov snáď iba raz."

 

O Vávrovi:

"LEVEL udelil hre HALO REACH 7/10. Recenziu písal Dan Vávra.
Nepotrebujem k tomuto ikonky Rofl a podobne, väčšiu perlu totižto nikto nemôže nájsť tento rok. To, že je Vávra trocha obmedzený, to som vedel už dávno. Ale toto predčilo všetky hranice. Perla, ako vyšitá"

 

"Kto pozná Vávrove články našťastie vie, aký je jeho meter a jeho ego. Pre mňa je to vymastenec, ktorý ohodnotil už viacero vecí, nie len hier podobným spôsobom a snaží sa hrať na nejakého chudáka, čo má akože nadhľad. Bohužiaľ, veľmi to nefunguje. HALO REACH nie je 7-mičková hra. Majitelia Xboxu vedia, o čom vravím, ostatným to môže byť jedno."

 

",..tak obmedzenec dal obmedzené hodnotenie. Vieme, aká je realita."

"Vávra je arogantný namyslený človek, ktorý sfúkne všetko, čo je úspešné len pre to, aby vyzeral ako strašne tvrdý novinár. O tom ako trapne a smiešne táto póza vyznieva sa samozrejme nemusíme baviť. Slovo debil by som ja osobne nepoužil, debil môže byť hoc aký novinár, tam sa už núka slovo s trocha tvrdšieho slovenského repertoáru.

Ja takého novinára absolútne nerešpektujem, je X dôvodov, kedy úplne zreteľne prestrelil hranicu svojho narcizmu a arogantnosti. Napríklad pri hodnotení filmu Batman Temný rytier, kde napísal, že je to priemerný až podpriemerný film, ktorý ničím nezaujme. Samozrejme, je to jeden z najlepších filmov posledných rokov, jeden z najúspešnejších filmov posledných rokov - minimálne čo sa žánru týka. A takýto obmedzenec si do Levelu napíše dvojstranový výkal svojich bludných myšlienok, aby pripomenul v mesačnom cykle všetkým, že on je pán, a my sme ovce. Neviem, pripomína mi to jedného slovenského rapera, jo jo Píščany, ja som pán a vy ste všetci ko..oti,....A to je pre pána Vávru fakt zlá vizitka. Minimálne v mojich očiach."


O vymastencoch:

"Vidíš, je ti to už aj samému trapné, niečo v tvojom vnútri ti vraví, že už to je proste cez hranicu ale tá tvoja dutá hlavička ti proste velí písať a písať a písať :) S tým sa dá ešte robiť, neboj ;) Čo ti mám na to povedať? Proste nie všetci majú radi zložité hry a nie je pekné ich nazývať vymastencami. Keby napísal, že vývojári, čo také hry robia sú vymastenci, prosím. ale ako môže hráč za to, že sa robia také hrY? Že ich kupuje? No asi hej, keď sa mu páčia. A tak ďalej dokolečka."

 

O pc, skille a rybách:

"bŕŕŕŕ´,...až ma striaslo, fuj,..no, naozaj niekedy až žasnem, prečo som sa tak dlho trápil s počítačom a koľko som doňho invetoval !!!! a pritom stačilo kúpiť šunt za pár euro a mám pokoj,..bože,..no človek sa učí celý život :) Ale k téme,...jj, jednou rukou hrať s padom sa moc nedá, naviac, ja moc tresku nemusím. Neviem už kto to vymyslel prvý, ale bol to nejaký PCčkár, ktorý sa denne modlí pri klávesnici a simulátore rybárčenia,...kým mu nahodí nejaká high pixelová ryba vo vysokom rozlíšení. Samozrejme, ultrarealistická a nekonzoloidná. Práveže s padom treba skill a treba to vedieť, lepší pocit z hrania."

 

O simulátoroch:

"s chalanmi na Xku sa na tom dobre bavíme,..pretože "simulátori" sú na myši proste hard core simi,..ale na pade už nie,.lebo to nie je nástroj na "simulátor",..  ,..ach to je proste choré,....napísal som to, pretože sa to tu tak deje a sám vidíš, že to je pravda, pretože som tým pichol do osieho hniezda a tak to aj dopadlo,...dobre sa na tom budem večer zabávať :),..však viem, aký názor má kopec chalanov s Xka live na niektorých HC PC fanatikov tu :)"

 

O orgazme z pixelov:

"...mám rozlíšenie, ktoré absolútne postačuje, samozrejme si môžem dovoliť pozapínať vo väčšine hier aj AA , vertical sync a všetky tieto hovadiny,....ty borec :),...Medzi rozlíšením od stredného vyžšie nie je vidieť absolútne žiadny rozdiel,..nepozerám na hry s lupou, nemám totiž to orgazmus z pixelov,...:)"

 

"Lubo, treba zahrať,..a uvidíš, ako to myslím :),..a okrem toho, ja som sa na PC čosi už nahral,..mal som ešte nedávno GTX 280 a slušný procesor,..hral som všetko na max,..takže mne o grafike na PC hovoriť nemusíš, to čaro je inde, ako v počte pixelov,...ale to treba naozaj vyskúšať :),......

Tak,..že to tak vidíš ty, tak to je oka,...ja neviem, ale asi mám nejakú zázračnú konzolu, alebo nejaký špeciálny kus, pretože mne tá grafika na všetkých hrách, čo zatiaľ mám, a potom na tých 68 demoverzií, ktoré som stiahol príde úplne rovnocenná s PC verziami tých hier,...a vieš, ja som hrával na PC vééééľmi dlho :),....Ja tam nevidím žiadny rozdiel, teda, ak nerátam rozlíšenie a pár detailíkov,.....tieto drobnosti sú u mňa, v mojom vnímaní vynahradené tým TV, takže naozaj tam nevidím rozdiel,....ale aby si ma zle nepochopil, ja nerozdelujem PC a konzole,..mne je to vonkoncom jedno, ale nemám dôvod zapnúť PC, pretože ma to hranie na Xku baví po všetkých stránkach nevysloviteľne viac,....akosi ma prestalo baviť hľadať na hre, či je tam o jeden pixel naviac, alebo nie"

 

O moderátoroch:

"Nuž, tu je jasne vidieť, kde sú moderátori tejto diskusie. Nikde. "

 

"Dúfam, že si niektorý z moderátorov všimol, že tu jednoducho nie je možné napísať bez toho, aby bol človek zmínuskovaný a vysmiaty svoj osobný názor na nejakú vec. Je to choré. Alebo tu treba byť len hard core PC hráč, aby mal človek dobrý pocit a pluská? Zobudte sa už konečne. Napísal som iba svoj názor a toto sú reakcie? Posmech? Mne sa páčia jednoduché hry a že to nevedia hard core hráči prekusnúť nie je dôvod, aby tu moderátori nechávali tieto posmešné a k téme sa netýkajúce príspevky od provokatérov."

 

O užívateľoch:

",..aj napíšeš svoj názor k tvojmu víťazstvu? Mňa by celkom zaujímalo, čo si o tom myslíš,..pre čo myslíš ty osobne, čo si dosiahol v minulom roku také významné, že ťa zopár ľudí uprednostnilo pred takými kapacitami ako je Deathclaw, Kane, Eduardo a podobne? A gratulujem,....nie si síce naj užívateľ, to určite nie, ale si obľúbený, takže si dostal dostatok hlasov. Pre mňa by takéto niečo mal vyhrať človek, ktorý je nekonfliktný a podobne, čo ty určite nie si,.....Ale anketa je anketa,....Babli,...pre mňa si takmer neviditeľný a nevidím dôbvod, prečo by si mal byť vo finále takejto ankety,....nič si v minulom roku neurobil, na Sectore ťa vidieť takmer nebolo,...názov ankety hovorí jasne a pod ten jednoducho nepatríš,....ale zopakujem, anketa je anketa,.. Mal to vyhrať Kane, Eduardo, alebo Deathclaw,.......dôvody som tu už písal viackrát,.... ..."

 

O Sectore a vtieraní:

„tu sú povečšinou sfanatizované deti, ktoré sedia 15 hodín denne pri PC a nemajú čas sa vzdelávať,..od  takých nečakaj objektívny názor,...“

 

"Myslím si, že by sa mali redaktori k tomuto problému takýmto spôsobiom vyjadriť častejšie, aby tu bolo čistejšie. bany tej čistote nezabránia, ale ak by občas takto prehovoril niekto z mozgom, ako ty a niekto, kto tu má na to právo, ako ty, tak by sa to mohlo zmeniť. "

 

"že to tu je proste zle, hlavne čo sa týka uprednostnovania PC väčšiny a ich provokácie sa tolerujú viac."

 

"Na Sextore som začal tráviť takmer všetok voľný čas a o nedlho som mal na základe každodennej komunikácie s Kane85 pocit, že oveľa dôležitejšie, ako míňať peniaze /a toho roku aj eurá/ niekde po baroch je napríklad sedieť pri počítači a písať vtipné veci s úžasnými ľuďmi, ako je práve on."

 

"Každý, kto sa nachádza v mojom friendliste pre mňa určitým spôsobom niečo znamená, alebo mi je jeho vystupovanie na Sectore sympatické. Či už je to Fellipe, Isaac Clark, DHA, Dest, Deatclaw, Red Dog, Makovnik, Ultimate, Mirec, MX 72 a podobne, všetkých považujem za svojich priateľov, samozrejme, tak, ako je to takýmto virtuálnym spôsobom možné."

 

"Tak, ako mi na začiatku niekoľko užívateľov nesadlo, postupom času sa pocity zmenili a to býva vždy veľké prekvapenie. Ako môže byť človek, kvôli ktorému som takmer skolaboval na infarkt /blade/ v mojom friend liste? Ako môžem komunikovať v priateľskom a zmierlivom tóne s človekom, kvôli ktorému som mal zatiaľ prvý aj posledný BAN /24 h/, pretože ma vyprovokoval do krajnosti svojimi urážkami? /Matus Ace/. Taký Jimmyboy dokonca napísal, že ho s mojich príspevkov napína, našťastie to časom prešlo a tiež putoval do môjho listy priateľov."

 

"Na opačnej strane rieky stojí Raina Audron, ktorú som mal prvé mesiace medzi priateľmi, no neskôr bolo jasné, že my dvaja nebudeme hrať na spoločné struny."

 

"Nad všetkými ale vyčnieva jednoznačne Spacejunker, ktorý svojimi recenziami určuje kvalitu na Slovensku, dokonca i v Čechách a keby s tým niekto nesúhlasil, nech si porovná recenziu na Killzone 2 z hoc akou inou recenziou. Výsledok nech je mu dôkazom."


O Revanovi:

",..presne pre to ho mám rád aj ja. Že ma vie tak pekne opísať a dokonca tak, aby som tomu ja nerozumel. To je proste on."

 

O Edovi:

"Môj prvý priateľ, ktorý putoval do friendlistu bol Eduardo. Pamätám si, ako ma potešilo, keď odpísal náhodou na môj príspevok. Štýl písania, jeho ikonka, dosť vysoký rating a celkovo jeho názory pre mňa znamenali jasný status,...a tak som bol rád, že môžem mať v liste Eduarda."

 

"ODKAZ PRE EDUARDA: máš šťastie, že momentálne nemôžem prispievať do diskusií."

 

"Ty ako jeden z mála, čo tu má kúpených fakt veľa hier ideš obraňovať pirátstvo a podporovať ho, len pre to, že som to JA. Buď si fakt úplne padnutý na hlavu, alebo sa cítiš strašne dobre, že napriek tomu, že všetko kupuješ, tak budeš podporovať ten pravý opak. Pre deti to vyzerá, že si strašne cool, tak veľa šťastia. Ten tvoj príspevok mimochodom, kde si to prekrútil na jedlo, tak to už hej,....tam si to zabil úplne"


",..to neviem, ja nemám doma ani jednu, takže neviem. Ale ty si písal, že si hry sťahuješ, takže ty by si mohol vedieť.l To, že si si kúpil 200 hier a stiahol 500 neznamená, že nie si pirát Edo. A to, že to tu verejne podporuješ je už snáď aj na BBC."

 

"Bethesda je jedno z najkvalitnejších a najúspešnejších štúdií na svete. taký nímand, ako si ty síce môže také niečo napísať, ale má to váhu mravčieho trusu. Trocha sa uvedom, o kom hovoríš. Bethesda je štúdio, ktoré má výsledky, takéto tvoje tlachy vrav svojim rodičom, nie na jedno z najlepších štúdií na svete,...."

 

O Fellim:
"Fellipe, Fellipe,...:) Mňa mrzí, že si sa našiel v tej skupine. Vidíš, človek ťa ani nespomína, ani v dobrom, ani zlom, ale ty budeš stále rýpať a ozývať sa do vecí, do ktorých ani nemusíš :),..nejak to nekorešponduje z tvojím zmierlivým prejavom voči ostatným PC fanatikom,...."

 
"Jednoznačne Isaac Clark,...je to nestranný, objektívny a milý užívateľ,.. Taký bol kedysi aj Fellipe, jemu by som dal druhý hlas,....."

 

FeLLiPe  -> Patrik Dee

"Po tomto postu jde tvůj projev do záporných hodnot"


Patrik Dee  -> FeLLiPe
"Po tomto poste ideš aj ty z môjho friend listu,...snažil som sa udržať ťa medzi friends čo najdlhšie, ale tu na Sectore to už ďalej nejde,....mimo sectoru všetko ostáva, tu už ideš očividne tvrdo proti mne,...nuž, taký je život. Toto by som nikdy nepovedal,...."

 

O Cubixovi:

"Nemôžem si odpustiť, aj keď som dlho rozmýšľal, ale podľa mňa si proste primitív. Nevidel si to, nehral si to, ale stále budeš písať také bludy."


O Samovi:

"To, že máš ako menej inteligentný človek problém s tým pochopiť to, to kvitujem. Ale aby som ťa opäť trocha niečomu priučil, tak ti to aj názorne vysvetlím.

Máš názor, že brať drogy je fayn, je to cool a lepšie sa potom píše na Sector? To je NESPRÁVNY NÁZOR, hoci máš na to právo.
Mám názor, že je dobré učiť mladších rozumným veciam, nebrať drogy a
staršej osobe pomôcť cez cestu. To je SPRÁVNY NÁZOR.
Takže čo sme sa dnes naučili. Áno, správny a nesprávny názor existuje a je dobré, ak tí so správnym názorom dávajú pozor na tých s nesprávnym názorom. Tak si to skús zapamätať chlapče."

 

O Kaneovi:

"Na Sextore som začal tráviť takmer všetok voľný čas a o nedlho som mal na základe každodennej komunikácie s Kane85 pocit, že oveľa dôležitejšie, ako míňať peniaze /a toho roku aj eurá/ niekde po baroch je napríklad sedieť pri počítači a písať vtipné veci s úžasnými ľuďmi, ako je práve on."


O MX-ovi:

"Vyjadruj sa k téme. K SC a nie ku mne a mojim mínuskám. Už aj ty si nakazený od nich?"

 

"Ty si nejaký hard core boh, alebo si z marsu? Alebo na základe čoho nazývaš hráčov, ktorým sa páčia jednoduché hry za vymastencov? Chlapče, sám seba označuješ za nejakého nadhráča a to, že niekoho bavia aj jednoduché hry, to pre teba neexistuje a ostatní su pre teba vymastenci. Pekne ťa to učia na tom steame. A to si pamätám, aký si bol pohoďák, keď si sem prišiel. :/"

 

",..nehnevaj sa, ale ani ti nejdem odpisovať, lebo toľko hlúpostí, čo si popísal, fú ha,...."

 

O ????:

"Je to super,...hlavne dosť povylepšované oproti jednotke, ak si na Steame, môžme zahrať poobede ;),..v sector grupe si, takže nebude problém :)"


"Marcel, ty si už tak úbohý, že dokážeš napísať také klamstvo? Dobre si prečítaj, čo som napísal a aký bol môj zámer. Šiel som sem zistiť, či je tá konverzia dobrá, alebo zlá, a jedinú normálnu odpoveď mi dal Saver, vy nie ste schopný normálnej odpovede, viete písať len posmešky a stále ste fanaticky zameraný na jednu stranu. Neviem dokedy vám to bude tolerované. To nikto nečíta tieto diskusie? Si úbohy a trapný Marcel a je mi ťa lúto. A prečítaj si dobre, čo som písal, pretože tvoje prekrúcanie je úplne mimo."


"Môj jediný záujem je normálna komunikácia s kýmkoľvek. Bohužiaľ, keď ráno prídem na Sector a vidím, že jedinou tvojou prioritou je vyjadrovať sa k mojim príspevkom a ešte k tomu tak, ako sa vyjadruješ, prekrúcaš a klameš, tak nečakaj, že stebou budem písať normálne. Keď sa prestaneš správať ako malý chlapec, potom čakaj odomňa normálnu komunikáciu. Pýtal som sa na to, aká je Metro konverzia na Xboxe. Nič viac, nič menej. Prečítaj si sám, čo si posplietal potom."


O Raine:
"Ty, čo sama vyzeráš ako jedno veľmi nepodarené a škaredé indivíduum, ktoré má mastné vlasy, krivé zuby a veľmi nesympatický xicht. Mala by si sa zamyslieť, vstať od PC a výsť na ulicu, aby si precitla do reality. Tak sa už uvedom a prestaň si robiť posmšeky s druhých ľudí, keď si sama jeden chodiaci posmešok. Podotýkam, viac ako 20 % by som ti ako žene neudelil. A to platí aj pre mojich kamarátov, ktorým som včera ukazoval fotky,..jeden trefne poznamenal, že by stebou nešiel ani zadarmo, ani po 4 pivách a to už je čo povedať, lebo on dáva skoro každú :) Chudera."


"ukazovať fotky môžem koľko chcem, ukazujem tým osobu a to je úplne prirodzené,....horšie je to pre toho, kto sa na ňu musí pozerať, lebo je fakt že hnusná :) Ešte by bola o kúsok škaredšia a je skoro tak škaredá ako ja :)"

 

"A ty čo moja, už sa chystáš do Bratislavy? :-)),...tam mi môžeš prísť vysvetliť, ako ma máš rada :)..."

 

O alternickoch:

"30-40,..ale neviem presne, každý deň si jeden vytvorím, keď je nálada, tak aj 2,....Ich mená neviem všetky,.len tak zbežne Reptile, Saver, Je2ry,....tuším Žumpár, Eduardo,...neviem,..musím si to pozrieť, takto si nespomeniem na všetky moje alternicky,......."

 

O Arme 2:

,... tá hra bola tak obrovským sklamaním, že aj Level, čo sú vlastne doslova a do písmena "kamarátmi na pivo" s BIS, dal tomu iba smiešnych 7 bodov z 10,...

 

O Fallout 3:

"Fallout 3  nie je „sra..čka, ani brak, ako sa to niektorí snažia podať. Je to jedna z dvoch hier roka 2008, a kto nerešpektuje akékoľvek médiá, nech rešpektuje hlas hráčov. A ten je dosť silný na to, aby som sa za moje sympatie k fallout nemusel hanbiť."

 

O Mafii 2:

"Mafia nemá ukazovať vôbec nič, máš sa zabávať, to je celé :)"

 

" Ako tak čítam túto diskusiu plnú plačúcich adolescentov tak len získavam dobrý pocit z toho, že Mafia 2 bude predsalen vynikajúca hra, čo potvrdila aj recenzia.  

 

Pre plačúcu mládež - kúpte si konzolu a zahrajte si Red Dead Redemption. Vaše premočené líčka uschnú a na tváre sa vám vráti úsmev. Mafiu nechajte Mafiou."

 

"Chcel som ti len naznačiť, že nie každý bude z Mafie 2 sklamaný, pretože nie každý skúma hry do takej hĺbky. Ak by si to robil s každou hrou, tak by si ich musel 80 % odsúdiť."

 

",...za nič nestojí tvoja Slovenčina. Dnešné tituly určite za to stoja.

Editka zlatá moja: "čo jej chýba",....no ja neviem, ja skôr hru hodnotím s tým, čo obsahuje. Keby som mal hodnotiť, že čo hrám chýba, tak by každá dostala tak 1/10.

Dnešné hry sú oveľa kvalitnejšie po všetkých stránkach aké možno objektívne hodnotiť, ako tie úplne staré, ale ak sa ti páčia staré, kľudne ich môžeš hrať. To je na tom krásne, že každý si vyberáme to svoje."

 

"Zamieňaš si slovo "slepý" s faktom, že každý má svoj názor na tú istú vec. Čiže pre teba sú staré hry lepšie, ako tie nové, pre mňa opačne, pre teba je Mafia 2 orezaná a ja som slepý, a pre mňa máš ty orezaný mozog a mne sa Mafia 2 páči. Na tomto trocha neslušnom príklade som ti dúfam vysvetlil, ako to v živote funguje."

 

"Ehm,..ehm,..ty tragédik. Ja som sem prišiel s tým, že tuto chlapcovi napíšem trocha odlišný názor. To čo píšeš, opisuješ seba. Mne sa zdá Mafia 2 v poriadku, tebe nie. Ale ja som preto vyvracač názorov, ale ty si vrtula,..:)"

 

"Ehm,...si zober, že môj 9 ročný synovec so mnou prešiel HALO na prvý šup,..a celkom mu to šlo,....prečo máš pocit, že sa s padom ovláda ťažko MAfia? Pretože to nevieš? Ani bakalárom práva si sa nestal v prvý deň,....treba trénovať priateľu :) lebo takto to čo píšeš iba rozosmieva :)"

 

",...ja si myslím, že ľudia od toho čakali, že im Mafia 2 bude chodiť každé ráno na nákup, večer im donesie otvorené pivo z chladničky a dá im pusinku na dobrú noc. tam je celý problém. Myslím si, že tá hra je dostatočne kvalitná na to, aby si v porovnaní s dnešnou konkurenciou odniesla spokojne v igelitke hodnotenie 9, len hráči čakali, že tá hra im pri hraní občas vystrčí ruku z monitoru a klepne im po čele, alebo že v noci z monitoru vystúpi ujo Vitto a bude im spievať hajaj búvaj,.....Skrátene, ľudia čakali dokonalosť a teraz sú sklamaní. Bohužiaľ, alebo našťastie, nie je to môj prípad."

 

O HALO3:

"Tááákže,....mám za sebou zhruba 3,5 hodiny hrania HALO 3, od bodu, kedy začína poriadna akcia, zhruba od 1/4 hry,.......okrem toho, že už som prišiel na to, prečo mi to predtým neukladalo, tak musím skonštatovať, že som naozaj očarený,....ten začiatok je oproti tomu, čo sa deje neskôr fakt že nič a už napríklad súboj s obrovským robotom s vizuálom kraba predčil snáď všetky moje doterajšie herné zážitky,....hold, je iné hrať za malým monitoríkom a iné sledovať apokalipsu na obrovskej televízii,....ešte raz chcem poďakovať všetkým svätým, ktorí majú na svedomí moju kúpu X boxu, HALO 3 zaraďujem medzi to najlepšie, čo som doteraz pri zábave zloženej z pixelov zažil,...

Bravó HALO 3,....čakal som od konzolovej zábavy všeličo, ale toto určite nie,...som už dosť ďaleko a moje hodnotenie zatiaľ pod 9,5 neklesá,........"

 

O arkádovke:

"No, včera som kúpil LIMBO a je to zrejme jedna z najlepších arkádoviek na Xku. Na druhú stranu náročnosť hry je niekde medzi MegaInsane a UltraInsane a za hodinu som sa dostal tak na 15-tu obrazovku, ale nápady sú tam priam geniálne, hrateľnosť je jednoduchá, no zároveň tá atmosféra prekonáva hoc akú áčkovú hru. Momentálne nejakých 20 minút kisnem na jednom mieste, a takmer v 90 %tách obrazoviek vždy zomriem, a problém vyriešim až na niekoľký krát, ale aj tak sa jedná o super vec a jednoznačne odporúčam. Za tých 1200 bodov to stojí,......."

 

KDE SOM MAL ROZUM, KEĎ SOM NEKÚPIL X BOX SKOR???
"Niečo tak fantastické som ešte ani nezažil,....GTA 4, Fable 2, FORZA 3 s volantom,.....zažívam orgazmus v pohodlnom sedení pri TV, popíjam s vínka a rozmýšlam nad tým, s čoho ma mrazí skôr,....s tej geniálnej hravosti Fable 2 ??? S premakanej Forzy, kde to s volantom fakt naberá grády a postup kariérou nemá chybu? Alebo brutálne premakané GTA 4, kde to nemá ani cenu komentovať, pokiaľ si to niekto nevyskúšal v takej pohode, ako ja, neporovnateľnej s PC verziou??? Musím povedať, že teraz možno riadne preháňam pod vplyvom očarenia s Xboxu, ale čo môžem tvrdiť s istotou je, že okrem L4D 2 ma k PC dostane fakt iba zázrak,....nie, nemen..."

 

O pirátstve:

"pirát :-))..."

 

"Vždy som tvrdil, že na PC je 80 % - a to minimálne - pirátov. Nemýlil som sa."

 

"Za to, že som kradol, ale už nekradnem /10 rokov/ a bojujem proti pirátom? Nie, to si nepriznám ako chybu ale som na to HRDÝ. Píratstvo je zlé,...a touto hlbokou myšlienkou by som to ukončil z mojej strany."

 

"No, smiať sa môžeš, ale neviem, či by si mi do očí dokázal povedať, že nepoznáš ani jedného človeka, ktorý si nenapaluje hry na PC. To ja ti môžem kľudne povedať, že ja takého X boxáka nepoznám. :)"

 

",...klasická situácia,..provokuješ,..a zavádzaš :),...ja som potrepal blbosti, že pirátenie je špina a hnus,..a že som proti,..to sú blbosti?  Áno, pre pirátov, ako si ty, Edo, a podobne to je blbosť,..mne záleží na tom, aby som od toho odnaučil čo najviac detí, ako si ty, :),...keď vyrastieš, tak pochopíš, že to nie sú blbosti ,...:)))))) "

 

"Vysrať sa na to. Každý to okrem detí na Sectore vie. Na PC je obrovská miera pirátstva a s tým to všetko súvisí,....flame bude, ale kto by sa handrkoval s postihnutými a hlavne s deťmi, ktoré si doma môžu stavať akurát tak rubikovu kocku. Aj to sa im asi nepodarí do konca života...."

 

"To zas netreba brať ako vzorku pre všetky Xboxy :) Ja mám napríklad vo friedliste cez 25 ľudí a tí zas majú desiatky a desiatky svojich kamarátov a nikto z nich nemá flaschnutý Xbox,...takže to máš také, všeliaké: Ale ke)d už si do toho načrel, tak podľa mňa oveľa väčšie frajerstvo je, keď povieš, že máš originálku na PC. Poznám desiatky ľudí, ktorí sa na PC hrávajú a nemajú ani jednu jedinú hru originál. Vlastne, ak by som to mal zo svojej skúsenosti odhadnúť, tak okrem niekoľkých ľudáí tu na Sectore poznám zhruba 100 ľudí na každého jedného z originálkou, ktorí to majú napálené. Je to smutné, a bohužiaľ, veľmi reálne číslo. Aspoň v mojom blízkom okolí. X BOX je v tomto smere trocha inde s poctivosťou. :)"


",..to číslo len dokazuje, koľko pirátov je na PC. 3 mega je pekné číslo, ale dajte sem číslo, koľko má reálne hru na PC ľudí po celom svete. Potom sa môžme baviť o tom, či je lepšia okena, alebo čučo."

 

""800 mega je reálnejšie číslo kópií, ktoré sa nachádzajú v PC na celom svete. Dobre to vieš. Alebo si naozaj myslíš, ž úbohé 3 mega, a je jedno, za aké časové obdobie je reálne číslo, koľko ľudí SC 2 práve teraz hrá? Nehrá rolu, koľko sa ešte predá. Vždy to bude len úbohé percento z toho, koľko ľudí si to stiahne zadarmo, kvôli sp.""

 

O hrateľnosti:

"Ak si niekto nemôže vychutnať, ako sa hovorí, hru na full, nemal by porovnávať, či kritizovať. Darmo bude niekto vravieť, že je najdôležitejšia hrateľnosť. Dnes už je hrateľnosť zaobalená do kabátov vyrážajúcich mnohokrát dych, už to nie je iba chodenie vpred a strieľanie do nejakej mazanice polygónov, je to plnohodnotný filmový zážitok, plný rôznych zvratov a momentov ovplyvňujúcich zabehanú hrateľnosť a po..."

 

O Killzone 3:

"Chlapci,..kašlite na všetkých pseudohráčov, ktorí nevideli takéto niečo, ako je konzola ani na obrázku. Toto bude hra, úplná HRA,..mega pecka, proste must have a všetci, ktorí majú doma starý zhrdzavený počítač a onanujú nad nejakou trapnou stratégiou, môžu iba smutne písať provokačné komenty na Sector,....NAČO SA DOHADUJETE,....NAČO ?!!! Vy máte konzolu doma, vy viete, že toto sú hry, ktoré hýbu svetom, že toto sú hry, ktoré si môžte vychutnať,...na PS 3 teraz prišlo a príde niekoľko zásadných titulov, ktoré proste ovplyvňujú videohernú zábavu,....Ako môžte reagovať na niekoho, kto si myslí, že videohernú zábavu ovplyňuje Pc, alebo nejaký SC 2,..hoc výnimočná hra,.ale jediná v poli? Nie,..túto zábavu zásadne robia hry, ako je Alan Wake, Heavy rain, Uncharted 2, HALO, séria GoW a podobne,...nejdem menovať všetko , boli by sme tu do rána,.....Apelujem, kašlite na týchto zmagorencov, ktorí nemajú nič, iba plné vety sra...čiek o ničom,....užívajte si HRY a kašlite na nich,..."

 

O Killzone 2:

"A celkom nedávno som si na to spomenul, keď som s otvorenými ústami zíral na obriu obrazovku, kde mi môj milý susedko predvádzal misiu v šikovnom robotíkovi, potom aj iné časti z hry. Otočil sa ku mne a povedal, že či si nechcem zahrať. ///PS 3 ovládač nemá na XBOXOVý :)// ale čo môžem s kľudným srdcom povedať, ako môj názor, že KZ 2 je jedna z najlepších "tunel and atmosféra" fps, aké som mal možnosť hrať. Vôbec nemôžem povedať, že je to úplný kráľ, ale tam slovo ako priemer a fail jednoducho nemá čo robiť. A môžete mi nadávať do slepých aj do "všetkochváličov", ale KZ 2 na tých 90 % určite má."


"Nie, celú som si ju sám neprešiel. Ale ak budeš potom spokojnejší a budeš rešpektovať to, že sa mi to veľmi páči, tak si to prejdem. Nie je problém :) Ale ešte raz - KZ 2 mám preštudované niekoľko hodín a sám som to hral. Je to zážitok, tak, ako pri hoc akej špičkovej FPS + atmosférou je to naozaj vysoko nad priemer - pre mňa."

 

O Resident Evil 5:

"Sú isté veci, ktoré sa nedajú zmeniť arogantným prístupom frajera, machra a úplného ramba na PC,....sú definície, ako že voda je mokrá a ľad je studený,...a RE 5 je horor,....akákoľvek debata je zbytočná."

 

O Mirror´s Edge:
"Tak, že toto zadreš zrovna ty,.....to by som vážne nečakal. Je to revolúcia ako sviňa,...je to niečo, nad čím sa rozplívajú všetky kapacity sveta, v tomto hernom svete to je niečo, čo tu ešte nebolo a ty napíšeš "plytká hrateľnosť",....."

 

"ME je neskutočná pecka,.....od hudby, cez zvuky až po celý ten nápad,...je to naozaj brutálne ťažké a priznám sa, že som to na ten koniec aj vzdal,..a to som hral na PC. Ale prešiel som 90 % hry,....

"Napríklad úvodnú animáciu a prvé kolo si dávam hoc kedy, to nemá absolútne žiadnu chybu a na prvý krát to bol fakt jeden z najzásadnejších zážitkov pri PC,.....čo sa toho ovládania týka,..treba na to zvyk, ale na PC to bolo proste lepšie ovládateľné,....."

 

O Splinter Cell Conviction:

"Splinter Cell bol vždy čistokrvnou stealth akciou. V tom máš pravdu, ale tam tá tvoja pravda aj končí. Všetky Splinte Celly do jedného boli silno arkádové hry, s množstvo nedostatkov v logike. Tento nový diel sa mne osobne páči oveľa viac ///to neznamená, že je aj lepší, alebo horší/// a príde mi tu zatiaľ všetko oveľa zábavnejšie. Ale tvrdiť, že predchádzajúce SC neboli arkádové, hm hm hm. No a pre mňa osobne je to celkom prekvapenie, je tu viac možností, myslím, že sa im to dosť podarilo a hravo to staré časti prekonáva. V zábavnosti pre mňa OSOBNE určite hej. Ale demo bolo krátke na úplné posúdenie, takže závery robiť nebudem."

 

Lamím v BC2:

"Tak, ja mám nahratých podstatne menej hodín než ty, to je za prvé. Za druhé, je rozdiel, keď ja som si hru kúpil vtedy, keď už všetci sú level 250 a vyžšie a ja s tým vybavením som bol ľahký terč a hlavne, ťažko sa mi zabíjalo. Teraz to bude trocha iné. Za tretie, včera som bol na tom podstatne lepšie, čo sa individuálnych štatistík týka. "


O Falloute a Diable:

"Je to môj názor. Či je mimo, alebo nie, to už nechaj na mňa. Mne stačí, že tento názor zdiela aj Mikoláš Tuček zo Score, či iný, pre mňa významný a uznávaný recenzenti."

 

"Za pár rokov sa napríklad po Fallout 3 ani neobzrem, pretože to bude úplná zdochnutá kravina, nedokonalá a schátraná.Budú tu oveľa vyspelejšie a dokonalejšie hry, ktoré nakupú celému Falloutu 3 zadok,....a ja sa nebudem tváriť, že je to stále pecka, keď to bude v porovnaní s novým dielom, či inými hrami úplné lajno vysraté na cestu."

 

Predtým

"Ale keď som sa pokúšal hrať Diablo jedna pred časom, či Fallout 2, tak som iba horko zaplakal nad tou úbohosťou,..Fallout 3 je MILIÓNKRÁT lepší ako fallout 1 aj 2 dokopy,..tak isto Diablo 3 bude MILIÓNKRAT lepšie, ako Diablo 1 a dva dokopy,..POKROK chalani,..POKROK,..to je to slovo ,..no nič bavkajte sa,,...idem ja do "reality"

 

Potom

"Krásne momenty ponúka aj Fallout 2 a Fallout Tactics,....momentálne sa vyžívam v tej atmosfére a hlavne v spracovaní,..je to neskutočne mňamózny old schol, ktorý mi najviac imponuje podobnosťou so šachom,..ale ku..va pokročilým a prepracovaným šachom :)..."

 

O Morrowinde:

"Ani ten Morrovind, aká to klasika, jedna z najlepších hier všetkých čias,..ani ten som nemohol hrať dlhšie ako 10 minút, lebo to už jednoducho skôr privádza pocit zvracania, ako herného zážitku,..tak to už pochopte a prestante písať samé bulschity,..."

 

O NHL 10:

"Tretia vec, ktorá ma zaujala je NHL 10,...na konzole je to úplne iná hra, aj keď tam tuším tá grafika nejak nepokročila,....ale hrateľnostne to je v inom vesmíre, ako na PC. Možno sa mi to zdá, keďže mám širokouhlý TV a rozlíšenie 1 204:768, ale to je v poho,....hrá sa to veľmi dobre,..akurát to chce zvyk, pretože to strieľanie tam nie je vyriešené najlepšie,..."


O Halo 3:
"Ufffff,...tak už som mal byť naspäť v práci, ale skúsil som len tak, že čo to urobí HALO 3 a nemôžem sa od toho odtrhnúť,.....s gamepadom mi to ide, ako panne s ko...otom,..ale môj život sa práve razantne mení,....a to som ešte neskúšal Forzu,...jednoduchosť, proste prídem a hrám,...tak toto je páni deň D,......mať svoj Xbox je neskutočná vec, som očarený, hral som už pár krát inde, ale doma je doma :),..a to ešte nemám ten nový TV!! ...idem back to game,..a to tam ešte nemám nahodený ten volant,....:))) XBOX :ThUmbUp: :ThUmbUp: :ThUmbUp: ...

 

O Halo Reach:

"že to bude záhul mi nejak nevadí, súboje vraj neskutočne dobré vďaka vynikajúcej AI, čo je super. Ak to bude moc náročné, dám easy, nie je problém. Ale na to, že je to posledné HALO si to prejdem pekne tak, aby som sa zapotil. Toto nakoniec určite nebudem hrať len raz. Možno si to dám na easy najprv, aby som si to vychutnal, a potom oprem normal, a vychutnám si všetko pekne natvrdo. Je dosť možné, že je to prispôsobené coop, tak je možné, že to bude v singli ťažšie."


O DMC4:
Je 13:52 keď toto píšem, hru som nainštaloval dnes o 7:30,....Nemám gamepad, trápim sa na klávesnici, ale priateľka mi práve prišla zavrieť ústa, pretože ich mám od 7:30 otvorené, ako vráta do cirkusu,....Neskutočná šleha, zábava a maxi WOW! efektná SHOW, ktorú si viem predstaviť hrať na poriadnom TV v maximálnej kvalite, pretože moja karta mi to nedovoľuje,....Od začiatku ma to chytilo a presne takýto žáner v TAKEJTO kvalite som si už dlho nezahral,....vynikajúce súboje, špičkové nápady"


O Alanovi Wake:

"Chlapci, hral som Alana Wejka,....susedko ma predbehol a zavolal na večernú seánsu,...

Hm, čo k tomu povedať. Nebudem zbytočne preháňať, ani to nejak vychvaľovať. Kto váha nad Alanom, robí obrovskú chybu, grafika je tam úplne šialená, brutálna, perfektná, a s toho, čo som videl som len zbieral sánku po podlahe. Audio špičkové, bullet time úplne hustý, celá atmosféra niekde na hranici možností,....neviem, možno som bol moc spitý, alebo sme moc šňuply toluénu. To už nechám na vás.

Za mňa Alan určite 9,5, pretože aj keby ostatok hry bol na 0 %, to čo som mal možnosť vidieť a aj hrať, je na čistých 10. Klobúk dolu Remedy,..už zasa..."

 

O Half-Life:
"jediná vec, ktorou HL1 dokáže Bioshocku konkurovať je atmosféra.  kvalitatívne na inej úrovni znamená, že takmer všetky aspekty hry má na vyžšej úrovni, obsahuje ďalšie prvky a možnosti, o akých sa HL 1 môže iba snívať,"


"Len už v dnešnej dobe nemôže konkurovať, napríklad takému dielu, akým bol Bioshock. Nemusím dúfam dodávať, že nikoho nepresvedčujem a podobné kraviny, to by malo byť každému jasné,..:) "


Staré vs Nové hry:

"porovnávať tetris a nejakú vyspelú, miliónovú hru,..to chce fakt chorý mozog."

 

"Súboj staré hry, verzus nové, to je úplne nelogický boj. Nedá sa porovnávať niečo, čo v dnešnej dobe nahradilo to isté, ale v lepšej kvalite, niekoľkonásobne kvalitnejšom spracovaní a o desať rokov dokonalejšej grafike."

 

"Ja osobne zastávam názor, že staré hry sú síce super, ale nahradila ich generácia nových a vymakanejších hier,..tiež však ide o to, kto a čo považuje za staré,....ˇUplné starinky sa v drvivej väčšine iba ťažko dajú zrovnávať z technickými peckami dneška, pričom tie dnešné ponúkajú oproti hrám z 90 rokov zábavy úplne inej dimenzie,..ale nájdu sa aj výnimky,...je to na dlho a určite si nájdem čas na oveľa dlhší príspevok, kde to zhrniem, aby bolo všetkým jasné, ako to myslím, pretože je tu dosť obmedzených ľudí, ktorý nevedia môj postoj pochopiť a vulgárne ma osočujú z neznášanlivosti starých hier,.."


"Tieto hry sú prepracovanejšie, ich vzhľad a spracovanie je vernejšie a dokáže človeka strhnúť, hrateľnosť je rovnaká, a mnohokrát oveľa oveľa vylepšená oproti 10 rokov starým hrám. Ale predsa sa pri tých hrách cítime dobre,...prečo? Nostalgia, spomienky a fakt, že človek nedokáže na staré dobré časy pozerať kritickým okom. Hry nie sú ako hudba,...alebo víno. Ich vekom kvalita klesá a zastarávajú. Bavíme sa pri nich rovnako, ako pred rokmi, no súčasný mladý hráč by pri nich dlho čas netrávil. "


"akákoľvek diskusia neprichádza do úvahy, viedlo by to iba k hádkam a hlavne by sa písali čím ďalej väčšie hlúposti, aj keď prekonať vetu, že wolfenstein je lepší ako Crysis, alebo Mario je lepší ako Fallout 3, bude asi nemožné. Ale to len svedčí o tom, čo som napísal vyššie,..."

 

"Zelda je legenda, je to super hra. Ale bola prekonaná už miliónkrát. Tak isto aj MP. Čas letí, spomienky ostávajú, ja viem. Ale treba byť voči hrám objektívny, robia a urobili sa už omnho kvalitnejšie hry, ako bola nejaká Zelda a všeliaké iné staré hry. A predtým, než mi napíšeš, že som dement, netráp sa tým, ja ti určite nechcem zobrať to, že si to myslíš. Len tá realita je proste trocha inde, ale to ty dobre vieš. Že 20 ročná hra NEMOŽE byť lepšia, ako nové pecky, ktoré sú po všetkých stránkach absolútne neporovnateľnejšie kvalitnejšie, krajšie, hrateľnejšie a jednoducho úplne inde...."

 

"Ano je to ultimátna hra,..ale pred 10 rokmi. Teraz je to zchátraná nehrateľná hlúposť. Rovnako ako všetky staré a zpráchnivené hry,...rebríček sa nedá robiť s obdobia 20 rokov. To rpste nejde. To co bolo kedysi, bolo fayn. Ale teraz to tu máme v novom kabáte, tie isté princípi v technologickom pokroku, nedá sa porovnávať staré s novým. potom s toho vznikajú takéto nezmysli."

 

Tesne po kúpe konzoly(4.11.2009):


"Určite sa nestane to, že by som prestal hrať aj na PC,...je veľa hier, ktoré sú jednoducho PC only a na tom sa nič nemení,...moje nadšenie vyplýva skôr z faktu, že mám teraz na výber. Chcem si zahrať neprekonateľného Stalkera, zapnem PC, chcem si zahrať iné pecky, zapnem X box,.....nezmyslené hádky ľudia,....situácia sa nemení, menia sa len možnosti fakt skvelej zábavy a toto je nepopierateľné,.....každá platforma má niečo do seba a namiesto porovnávania sa fakt super bavím,.....jediné, čo môžem ešte napísať, je doporučenie,...nič viac,....je super mať všetko, čo je mojím koníčkom vo voľnom čase a dnešný deň, keď mi dorazil X BOX je proste skvelý,....prešlo pár hodín a neľutujem ani cent, nech je grafika akákoľvek, nech je tam checkpointov koľkokoľvek a nech to je" konzoloidné" až za hrob,....je mi to jedno, ide o zábavu a ja sa bavím kráľovsky,.......:)..."

 

O konzolách:

"Pozri, kúp si konzolu, najlepšie asi Xko, ale to už je na tebe a potom sa môžme baviť ďalej :) Sú obejktívne argumenty, ktoré sa nedajú vyvrátiť, ako že PC je výkonné a bla bla,...ale kúp si ju a PC bueš používať iba na hranie stratégií. Potom uvidíš, že sčasti je tá pravda aj inde, než len v tvojej zaslepenej hlavičke. Ja si môžem chvala bohu vybrať a porovnať to, mám totiž všetko. A moje porovnanie je také, že konzola proste o niekoľko levelov prevyšuje v hraní PC :) Roztrhne ťa asi, to je mi jasné, ale je to tak,...ja nemôžem za to, že to tak cítim. Ale baviť sa môžem e fakt až vtedy, keď by si mal konzolu, lebo takto je všetko to, čo píšeš iba taká bezvýznamná zmeť pocitov z youtube, alebo tuná z diskusií, čo ti nakecá Marcel, prípadne iný youtubák :) "

 

"Ja napríklad vôbec nemám pochopenie pre tieto tvoje vtipky Aďo, lebo smiať sa z platformy, ktorá má top hry, väčšinou sú to hry roka a podobne, všetko vysokokvalitné tituly, tak neviem neviem. Ako, kľudne, mne je to v podstate jedno, len mi naozaj nedochádza, že čo tým sleduješ, alebo či ťa to nejak baví. PS 3 je špičková konzola s tými najlepšími hrami - áno, nie je ich zrovna veľa, ale odhliadnúc od toho, tieto posmešky sú podľa mňa úplne zbytočné. Jasné, vieš byť vtipný, aj sa zasmejem, aj občas dosť, ale tak, vedz, že mám na to tvoje vtipkovanie aj takýto názor."

 

"Ja nič neodvraciam. Ale snažím sa ti viac polopatisticky vyvsetliť tieto dva pravdivé výroky,...pre teba sú to samozrejme klamstvá, pretože ty máš špeciálne PC, na ktorých si zahráš Red Dead Redemption, Alna Wejka, GoW 3, HALO reach, Limba, Heavy Rain, Uncharted 2, a všetky tie ďalšie hry, ktoré sú proste niekde inde, ako nejaká stratégia pre malú skupinu hráčov. Ale hej, Starcraft je pekná hra, kvalitná. Len sama sedí v kúte pri tom zástupe nenormálnych peciek, ktoré vychádzajú na konzole a ktoré ani nie je všetky možné vymenovať..lebo ich je toľko. ..."

 

"Ako som už písal, obrázky sú čo sa PC verzie týka veľmi pekné a na živo to je určite ešte lepšie, no čo sa Xkovej verzie týka, tam sú obrázky zavádzajúce - to je vlastná skúsenosť - pretože vždy to proste vyzerá v reále lepšie, ako na obrázkoch, ktoré sú takmer vždy naozaj otrasné a odpudzujúce. A aj to je možno zásadný problém averzie voči konzoliam, hlavne teda od ľudí, ktorí konzolu nevideli ani na obrázku."

 

Som vtipný:

"Dnes ráno som sa rozhodol z rodinných dôvodov predať Xbox bratrancovi. Priateľka mi dala konečné ultimátum, buď ona, alebo Xbox. Rozmýšľal som nad tým a nakoniec som sa rozhodol pre priateľku, aj keď najradšej by som bol, ak by som mohol mať všetko naraz. Bohužiaľ, nejde to, takže som strašne rád, že som spoznal toľko skvelých ľudí, ako je Indy, Kyrbi, Malachi Angel, Marcinko, Je2ry a proste všetci, s ktorími som občas a aj dosť často hrával.Boli ste super.
Našťastie mám povolené hrať sa aspoň na PC, takže budem tráviť voľný čas tam, pri hraní hier, ktoré mám kúpené na počítač. Dám si asi znova Fallout 3, Bioshock a tak,.....Budem online na steame, takže ak by som niekomu úplne že chýbal, v čo dúfam, tak tam ma nájdete pod nickom "niejaniesompodpapučouSK". Na Sectore ostávam, takže,.....Keby som sa sňou rozišiel, tak si Xko znova od bratranca odkúpim, tak sm..."

 

"Dobréééé ráááánko :) A mne že aké dobrééé :)
Raz darmo, najlepšia hra na Xko, PC aj PS 3 je ruleta :-))
Teraz čo s tými 834 eurami, ktoré mám len tak vo vačku. Asi si pojdem kúpiť nejaké tie hry :)
Alebo, že by som si kúpil nejaký výkonný PC ? :) Hm Hm,..no to určite ! :-))"



Prístupov 7046
Kvalita článku
(100%) hlasov 15

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Zbierka hier a časopisov
[ 10.8.2013] (príspevkov 38)
LEGACY OF KAIN alebo ako si sériu užiť a...
[ 8.3.2013] (príspevkov 10)
Rainin brloh
[ 8.2.2013] (príspevkov 21)
Moje potulky USA
[ 28.6.2012] (príspevkov 17)
Hranie bez hraníc
[ 20.4.2011] (príspevkov 6)
Mini Perly 2010
[ 31.12.2010] (príspevkov 22)
NextGen Expo 2010 alebo ako bolo na Even...
[ 17.11.2010] (príspevkov 18)
Legacy of Kain: Revival
[ 30.10.2010] (príspevkov 8)
(Nové) Perly Sectoru
[ 2.9.2010] (príspevkov 57)
Sector hraje horory alebo ako som sa bál...
[ 22.8.2010] (príspevkov 16)