blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG rainaaudron
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Raina Audron



Sector Flame Wars alebo ako dostať ban
pridal Raina Audron 1.1. 2010 o 15:16



Hrajú: Patrik Dee, Eduardo, Fellipe, m1sso, Zumpar1234, Coehoorn, s4m.fish3r a ďalší...

Dĺžka: 41 stránok textu vo Worde

 

V jeden obyčajný deň zmenila Arma 2 život trom statočným na našom obľúbenom Sectore a už ich niet. Nazrime do minulosti, aké to bolo, keď dotyční mohli ešte obohacovať diskusie o svoje názory. Mnohými zatracovaný a milovaný niekoľkými, prezývaný aj Deetler, vodca xboxákov, mal rád hlavne diskusie o Call of Duty a iných ultimátnych peckách, do ktorých prispieval s veľkým nadšením a statočne bránil prácu vývojárov nielen slovne, ale aj tým, že si kupoval Level a Score. Do našich pécečkárskych sŕdc sa večne zapísal v diskusii o Arme 2 vo svojom prejave, vďaka ktorému rozpútal vojnu a definoval pc hráčov, medzi ktorých donedávna patril aj on:

 

„...mne sa najviac páči, ako prídu hard core utra mega hráči na Pééé Cééé ///lebo iba s myškou je hard core ultra mega realistic hranie/// a idú sa potrhať za to, že aké náramne zábavné je hodinu ísť, raz vystreliť a potom jednou guľkou zomrieť,...:),...to je neskutočná prča a výsada ultra mega hard core myškou hraných na Pééé Cééé hier,,....:),...Arma 2 je proste podľa týchto nadhráčov niekde nad Crysisom a dva mrakodrapy nad konzolovým Halom, alebo Call of Duty,....pritom HALO a Call of Duty je tak o 8 mrakodrapov zábavnejšia hra,...ako nejaká nudná, zabugovaná a sterilná Arma,....“ (Deetler, 25.12.2009)


Vyššie uvedený citát sa tak preslávil, že odvtedy patrí spolu s podobizňou vodcu konzolistov a kokpitom ala Deetler do výbavy každého Xbox gamera.

 

Tento strhujúci príbeh zachytáva Deetlerov urputný boj za práva konzol voči hnusným pcčkárom. Skončilo sa to pre neho nečakane, ale želám mu, nech si v pokoji užíva oslobedenie od prispievania na Sector, kde aj tak prispievajú len deti, samozrejme okrem Marcinka a Anerina.

 

 

Náš príbeh sa začal odvíjať od toho pamätného citátu, keď Fellipe ako prvý nevydržal vnútorné napätie a takmer dal Deetlerovi virtuálne po papuli:

 

FeLLiPe -> Patrik Dee

  pridané 25.12.2009 14:11

Patrik tobě bych dal normálně facku za ty bludy co tu plácáš. Fakt by jsi měl zůstat v Xbox foru a už nevylézat, ke zdraví všech rozumných čtenářů.

 

Patrik Dee -> FeLLiPe

  pridané 25.12.2009 14:18

Facku? To je to rešpektovanie druhého názoru? Myslím, že facku by si mi nedal,...

No,..a k tým bludom,..je to zabugované? JE! je to nudné pre mňa? JE! Je to sterilné? JE!,...ani jedna z týchto vecí nie je blud,..jediné, v čom je problém, že nerešpektuješ môj názor a o svojom si myslíš, že je najsprávnejší,...takže,...


 

Po týchto slovách to nevydržal ďalší obyvateľ Sectoru a doslova spôsobil neočakávanú lavínu faciek, čo vodca xboxákov nakoniec neuniesol.

 

 

jimmyboy -> FeLLiPe

  pridané 25.12.2009 14:20

edit:uz vidim o co ti ide, neviem ci si sa zle vyspal alebo dostal malo darcekov, ale konecne ked sa mozes chytit a ulavit si zo srdca a zanadavat na hru, ktoru ti "ultra hardcore PCckari maju radi" a podrazdit ich tak tak konas.. celkom detinske si myslim.


 

Zapojil sa dokonca aj veľký zástanca PC, Žumpár, ktorý dokonca našiel bug v Deetlerovom príspevku.

 

 

Zumpar1234 -> Patrik Dee

  pridané 25.12.2009 14:24

ARMA 2 je simulácia. Je to komplexná hra preto sú bugy logické. Bugy sa ale postupne odstraňujú patchamy.

Ale jeden bug sa neodstrani asi nikdy a to tvoje STREŠTENÉ NÁZORY. 

Vidim že sa ti zachcelo provokovať a pokaziť radosť PC hráčom je to strašne detinské. 

PS: Na tu hru máš slebé PC. Ale tebe to nemá zmysel vysvetľovať.

 

Patrik Dee -> jimmyboy

  pridané 25.12.2009 14:25

,...dvoch ešte zvládnem ;),...chodil som na karate 

Detinské je to nerešpektovanie názoru, ktoré tu predvádzate,...ja som napísal svoj názor a akonáhle nesúhlasí s vašim, už tu rozdávate facky,...malby ste sa uvedomiť,,.


 

Po týchto slovách by človek čakal, že sa užívatelia zľaknú pred Deetlerovým bojovým umením a profesionálnym vystupovaním v diskusiách, ale opak bol pravdou...

 

 

R1gT -> Patrik Dee

  pridané 25.12.2009 14:31

>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Patrik Dee

Toto kámo už nie je o nerešpektovaní názoru druhého. Ty tu už tie svoje ´´názory,, každému vnucuješ... Ved tu Armu nehraj, kto ti to káže??? Možno si to neuvedomuješ ale sú ludia ktorý nechcú íst v hre jedným tunelom rovno za nosom. A práve pre nich je Arma, pre nadšencov, ktorý majú tento štýl radi a prepáčia aj tie bugy, pretože vedia že tvorcovia a hlavne komunita im to bohato vynahradia. Keby si videl moju Armu čo mám doma, so všetkými modmi, patchami tak by si len hubu otvaral aka je ta hra variabilná a otvorená, znovuhratelna. A čo sa týka obtiažnosti: stačí si ju znížiť a uvidíš. I ked pri tvojom Xboxovom mozgu človek nikdy nevie... Radšej sa chod ihruškať COD, a nekaz PC-karom radosť s dobrej hry...

 

MX-72 -> Patrik Dee

  pridané 25.12.2009 15:32

ARMA 2 je sterilná? Tebe ten X-Box už asi úplne zničil nadhľad. Asi by si mal okúsiť ten "nesterilný" konzolový Operation Flashpoint 2, kde na celom ostrove nežije jediný živočích ani civilista, niesú tam ani väčšie mestá, či dokonca ani poriadne dediny a za husté lesy sa v OpF2 pokladajú úromy každých 100 metrov.

 

Eduardo

  pridané 25.12.2009 16:25

Patrik Dee - pekne vidiet kto ti tlaci rozumy do hlavy pri hrani na xboxe... len tak dalej, cim dalej tym viac medzi nich zapadavas

 

117spartan

  pridané 25.12.2009 16:33

>PD

Patrik, nevšímal som si tie tvoje drísty o tom že dobrá hra je jedina tá s naozaj dobrou grafikou. Kašlal som na to, že stále si menil svoje názory a robil zo seba čím dalej tým väčšieho dementa. Ale toto som nečakal. Človek, ktorý sa silno bil do hrude, že PC je jeho jediná voľba si sadol k Xboxu a stalo sa, že sa z teba stal absolútny výmet, ktorý sa správa ako polovička tých detičiek, ktoré presadzujú konzoly a zavrhujú PC. Sorry, že ti to poviem takto po lopate, ale ... si trápny.

A aby som nezabudol, velice tu hovoríš o rešpektovaní cudzích názorov, o tom aký si tu utláčaný a neviem čo ešte. Ale spomeň si, koľkokrát si ty toleroval cudzí názor? Kebyže máš náhodou amnéziu spôsobenú hraním ultra realistického COD6, tak si prečítaj túto vetu, ktorá asi ani nepotrebuje komentár.

"Moje názory sú najsprávnejšie a žiadne iné nemajú šancu uspieť..." Patrik Dee

 

Patrik Dee

  pridané 25.12.2009 20:48

Ste sa predviedli chlapci,....mám iný názor na Armu a už je to tu samý mínus a múdry príspevok, aký som zlý,.....Podľa mňa je Arma proste strašne zlá a nudná hra,...no a pokračujete v mínuskách, lebo môj názor nie je ako váš,.....Hranie na Pííí Sííí škodí,.....ako tu je vidno,....naučte sa rešpektu, a tí, ktorí mi tu celkom slušne ponadávali,.....raz by som sa chcel s vami stretnúť, či by ste boli taký hustý aj v reále,.....za Píí Síí sa dá vypisovať všeličo,....


 

Úbohého Deetlera vymínuskovali do čiernoty... Ale aj s mínuskami a banom sa i sectorák  veľkosti vodcu musí naučiť žiť... V zápätí na to sme sa dozvedeli niečo z Deetlerovho detstva, a že sa neoplatí ostatným vysvetľovať na akej nízkej úrovni sú v porovnaní s ním.

 

 

Patrik Dee -> luboc82

  pridané 25.12.2009 20:58

Somariny? Je to môj názor na Armu, tak ak máš na môj názor pomenovanie "somarina" tak to je fakt od teba pekné,.....všetcia ste rovnaký, pokiaľ sa na niečom zhodneme, tak je všetko v poriadku,..pokiaľ vám niekto nejakú hru zle ohodnotí, alebo okomentuje v inom svetle, ako to vidíte vy, tak to dopadá takto,.....toto by som pochopil u detí,..aj mne zaebávalo, tiež som mal 19 voľakedy,....preto ani nereagujem na tie príspevky,..ale ty, čo vystupuješ ako rozumný človek takto nerešpektuješ druhý názor?? Ja si tu môžem napísať čo chcem a je to len moja vec,....takže by som ťa poprosil rešpekt, aspoň z polovice taký, aký mám ja voči ostatným,...tiež by som tu mohol napísať ostatným aký sú to chudáci, ale pochopil som, že človeku s nižším intelektom darmo budeš písať, že ja môžem mať iný názor a on mi za to nemá nadávať do dementov,.....

 

117spartan -> Patrik Dee

  pridané 25.12.2009 21:14

prosím ťa, ak mieriš na mňa tou poslednou vetou, tak mi nič nehovor o nižšom intelekte. priznávam, urobil som zo seba svojim vystupovaním nie príliš obľúbené užívateľa, ale to čo si ty zo seba spravil počas necelého roka...nad tým sa zastavuje rozum. ty si snad po sebe ani nečítaš príspevky, odskakuješ z jednej strany barikády na druhú a nevieš sa rozhodnúť. ja ti názor neberiem. ja mám tvoj názor vieš kde, ale doráža ma to tvoje neoblomné šírenie názorov. ty si čistý štúr, alebo iný jemu podobný narcistický tyran. ja neviem, velice tu každého rešpektuješ, ukáž mi aspon jednu diskusii v ktorej si iný názor nebral ako útok na tvoju osobu a tvoj jediný správny názor.

takých ľudí ako ty veľmi dobre poznám, jedného takého ako ty mám v rodine, tak ti dám radu, otvor si dopekla oči a pozri sa na seba


 

Veľký vodca napokon skonštatoval skrytú veľkú a nemennú pravdu, že pc hráči si konzolu a kokpit ako má Deetler nemôžu dovoliť...

 

 

Patrik Dee -> Migel73

  pridané 25.12.2009 21:32

,..ale tu už nejde zďaleka o Armu,...o Armu šlo na začiatku, keď som napísal, aká to je nudná hra,....teraz ide o to, že oni to tak nevidia a začali ma urážať,....sú to fanatický PC hráči, ktorý nemajú na konzolu a preto ich to tak vytáča,...alebo si to inak neviem vysvetliť, kde sa dostali až ku konzolám,....stačilo, aby som napísal na only PC hru, že je nuda a vidíš, ako to dopadlo,....


 

Vodca sa nenechal zahanbiť ani pri konfrontácii s ďalším užívateľom, i keď je divné, že z ničoho nič upustil od názoru profesionálov a prečítal si aj názory normálnych ľudí.  Informácie ohľadne vzdelávania vyznievajú v podaní vodcu tiež trochu zavádzajúco, keďže sám nemá vysokú školu, ale jeho stúpenci mu to iste odpustia, keďže podľa neho sú to aj tak deti.

 

 

Patrik Dee -> Oborot

  pridané 25.12.2009 21:35

Arma 2 je problém sám o sebe,....ale to by si pochopil až vtedy, ak by si ju vôbec normálne rozbehol,...aj pre zarytých fanúšikov je to obrovské sklamanie,..stačí si prečítať názory od normálnych ľudí na internete,..tu sú povečšinou sfanatizované deti, ktoré sedia 15 hodín denne pri PC a nemajú čas sa vzdelávať,..od takých nečakaj objektívny názor,...


 

V reakcii na spartana Deetler potvrdzuje, že pred ním treba mať rešpekt:

 

 

Patrik Dee -> 117spartan

  pridané 25.12.2009 21:50

A že si mladší,...mne je jedno,..ale mohol by si mať trocha viac rešpektu, a garantujem ti, že pri reálnom stretnutí by si ho aj mal,...rovnako tak aj ja, nestretnem sa s niekým a keď mi povie niečo, s čím nesúhlasím, tak mu hneď nenadávam do dementov,....:),...

 

 

Deetler vo ďalšom svojom príspevku poodhalil ako to uňho na konzole vyzerá. Netuší však, čo si o jeho hráčšskych schopnostiach jeho podriadení myslia... Vodca ale nemusí smútiť sám v exile, keďže Marcinko a Anerin mu vynahradia všetky decká na Sectore:

 

 

Patrik Dee -> lAmater

  pridané 25.12.2009 22:00

,..  ,..to je ale zasa bohužial iba reálna prax tu na Sectore,..s chalanmi na Xku sa na tom dobre bavíme,..pretože "simulátori" sú na myši proste hard core simi,..ale na pade už nie,.lebo to nie je nástroj na "simulátor",..  ,..ach to je proste choré,....napísal som to, pretože sa to tu tak deje a sám vidíš, že to je pravda, pretože som tým pichol do osieho hniezda a tak to aj dopadlo,...dobre sa na tom budem večer zabávať :),..však viem, aký názor má kopec chalanov s Xka live na niektorých HC PC fanatikov tu :)

 

frostwyrm

pridané 25.12.2009 22:10

to Patrik Dee - tu ani nejde o to ze napises ze je arma nudna ale to ze ich pritom 5 krat zanadavas do dementov 15x po sebe v jednej diskusii.

co sa tyka ubohych pcckarov ktori nemaju na "konzoli" tak to je smiesne, uz len preto ze dobre pc stoji o dost viac ako konzola.

taaakze - jednoducho nabuduce necitaj clanky o patchoch na hry ktore ta nezaujimaju a nenadavaj na nich v diskusiach ( 20 krat).

btw. nemyl si objektivnost z nadhladu s vlastnym nazorom


 

Vodca po čase začal trpieť stratou pamäti („...mne sa najviac páči, ako prídu hard core utra mega hráči na Pééé Cééé ///lebo iba s myškou je hard core ultra mega realistic hranie/// a idú sa potrhať za to, že aké náramne zábavné je hodinu ísť, raz vystreliť a potom jednou guľkou zomrieť,...:),...) ale to nevadí, keďže on si to môže dovoliť:

 


Patrik Dee -> R1gT

  pridané 25.12.2009 22:17

,...rozbroje robia PCčkári,...tí, čo majú aj PC aj konzolu nerobia rozbroje,...

 

jimmyboy -> Patrik Dee

  pridané 25.12.2009 22:19

Patrik pri vsetkej ucte, ktoru k tebe mam sa teraz spravas ako schizofrenik. Precitaj si to odznovu, rozbroje si tu zacal robit ty, este si to aj priznal. Zaujimave je, ze vsade kde si ty tak tam je proste nepokoj.

 


Vodca znovu zopakoval ako mu počas jeho mladosti preskakovalo, čo pravdepodobne zanechalo aj následky do neskorších liet, keďže trpí neustálym nutkaním, aby mu ostatní prejavovali rešpekt, ktorý on nepozná.  Musíme dať za pravdu, že niečo prežil, veď po zasnúbení s jeho konzolou a jazde v jeho kokpite sa mu dramaticky zmenil život.

 

 

Patrik Dee -> jimmyboy

  pridané 25.12.2009 22:26

Jimmy,...pozri, tiež si mi písal, že ti je na vracanie z mojich názorov,..ja som ti na to napísal veľmi nepeknú vec a potom vysvitlo, že to medzi nami nie je tak zlé,....a vieš prečo? Pretože sme všetcia normálny chalani, ktorí by sa vôbec nehádali, keby máme všetcia rovnaký názor,...ale nemáme,...a vieš čo vznikne možnosťou napísať čokoľvek + "napálenie" s toho, čo to na moju obľúbenú hru píše? ,...vznikne takáto hádka,.......všetko je oukej, iba v prípade, ak sa s ľuďmi zhoduješ,..ak nie,..je tu problém,....pri osobnom rozhovore by to takto neprebiehalo,....mám to odskúšané, od Marcinka cez Anerina až po Matuša,...Aceho,....všetkých som nenávidel, ale realita po osobných rozhovoroch a spriateľení je diametrálne odlišná,...a takto to funguje vždy,.....preto to všetko beriem tak, že netreba robiť závery s takýchto diskusií,......ako som písal, aj ja som mal 19 a tiež mi šibalo občas,....chviľu trvá, kým sa tu mladý chalani naučia rešpektovať druhých,..ale na to treba aj niečo prežiť a nie len sedieť pri PC,.....

 

 

Niekedy sa stane, že Deetlerovi dôjdu argumenty, tak musí použiť aj sofistikovanejšie argumenty a príkazy ľuďom na nižšej úrovni ako je on:

 

 

frostwyrm

  pridané 25.12.2009 22:32

- dementov nazyvas tych ktori ta minuskuju, v tomto pripade nam tu vznika paradox

"..takže by som ťa poprosil rešpekt, aspoň z polovice taký, aký mám ja voči ostatným"

- respekt k niekomu kto spamuje po diskusii somariny a este sa hraje na inteligenta

- neziadaj o respekt ludi voci ktorym ziaden nemas 

(myslim to hardcore píí sí hraci ktori nemaju na "konzoli" a bavi ich behat hodinu a potom zomriet po jednej gulke)

 

Patrik Dee -> frostwyrm

,..už sklapni, zmaž tú kravinu, čo si vypotil a vyjadruj sa k arme,....do dementov mi začal nadávať niekto iný,..ja som nikomu nič také nenapísal,..a to čo si vybral, bolo použité v nejakej súvislosti,.tak keď už vyberáš moje slová, tak ich vyberaj celé,.....a už prestaň,....

 

m1sso

  pridané 26.12.2009 8:19

Pre niekoho nuda , pre niekoho zabava, pre niekoho smiesnych sedem z DESAT , pre niekoho SEDEM z desat. Pre niekoho only piiisiii pii*** covina pre chudakov co nemaju na konzolu, pre niekoho hra, pre niekoho zabava, pre niekoho nuda a niekto ani nevie, ze existuje arma a co jako?

A k tebe Patrik? hmm sa ides s kamosmi na iksboooxlajf popukat smiechom aky su ti pakmani paka, hej hej a ja ti poviem co si zas ja myslim, tak trebars... z anerina sa stal lolek ak nim nebol furt a z teba sa stava anerin:))) ...tak si vyber ktory chces byt ty:)). A tiez sa idem posrat smiechom na tych tvojich splechoch o najcistejsej zabave a vsetkom a co? A co? No nic no.

A preco? vies ono tvaris sa ..ehm tvaris sa dospelo, uvedomele, snazis sa vystupovat neviem ako strasne prestrasne inteligentne, pomaly nie ze v hadankach, a medzi riadkovo a ako vseckych chapes a respektujes, boooze nie, kokos, ze respektovanie nazorov, toto ked vidim v diskusii o zabafku je postarabe, nie ze by som nerespektoval, sak som bol pri zrode tohto kvazi sector fenomenu, ako strasny prestrasny narcis by som mohol povedat, ze som to priam zakladal..ou yeah:)).

Ale proste je zabafka citat take, ze a toto je moj nazor tak ho respektuj heeej, od niekoho komu to cele prerasta cez hlavu, a vlastne paradox alebo vtip je v tom, ze cele toto kvazi respektuj moj nazor vzniklo viacmenej kvoli tebe:)). Hej, niekedy davno pradavno v diske o codkach, kde boli ludia dementi a ine zvery lebo codko nebrali ako najvacsiu moznu zabavu...tak len tak dalej, ja som sam za seba rad, aspon mozem prekracovat tu svoju pomyselnu hranicu o tom, ze neriesim a mozem riesit a analyzovat, to ma bavi a fest.

 

 

Znechutený Deetler sa zaprisahal, že už ani jeden ďalší príspevok nenapíše:

 

 

Patrik Dee -> M@kovnik

  pridané 26.12.2009 12:31

 

Toto urobím špeciálne kvôli tebe, aby si aspoň ty pochopil, prečo tu na Sectore jeden vodu káže a víno pije,....Dobre si prečítaj, akým štýlom som to napísal, bol to vyslovene môj názor na Armu 2a nikam som to viac nechcel rozvádzať,..reakcia na tento môj názor bola, že by mi dal jeden užívateľ facku,..takže si vyber, čo je rozumné, či ten názor, alebo tá reakcia,....a podotýkam, že ten, kto mi dá opäť mínusku, za tento môj osobný názor, ktorým nikoho nepresvidčam ani nič podobné, len ho chcem vyjadriť, tak je u mňa obmedzený debil,...

Nepotrebujem žiadnu reakciu, bavte sa kľudne o Arme 2 ďalej,...treba to brať ako jeden pohľad na hru, tak, ako ju vy chválite, tak sa to zdá niekomu nuda,...to je všetko odo mňa v tejto diskusii. Viac tu nereagujem,...

 

 

Po hore uvedenom príspevku vzrástol počet obmedzených debilov na Sectore podľa vodcových štatistík.

 

 

WARRIOR001

pridané 26.12.2009 20:47

Neuveriteľné. Je absorudné hádať sa nad tým, čo je samozrejmé.

Väčšieho primitíva som na sectore ešte nevidel. WOW!

To, že čo si ty napísal o hard-core hráčoch, o Arme 2, tvoje reakcie...

To sú jednoducho blúdy narušeného dementa, primitíva. Nenadávam, ale "píšem svoj

názor." Jasnééé?

Tipujem, že nie si obľúbený v spoločnosti alebo žiješ v rovnako primitívnej

spoločnosti ako si ty? Utrpel si v minulosti nejaký mozgový úraz, narodil si sa

predčasne? Tieto možnosti, fakt nevylučujem!

Hráčom, ktorý fandia Arme 2, a zatracujú COD 6 možeš iba závidieť, lebo v hrách

ako ArmA 2 sa používa MOZOG! Jednak pri hraní dlhodobých riešení (taktika) a

jednak pri krátkodobom riešení (pif-pif-paf). V hrách bez nutnosti používania

mozgu nie je daná "hra" hrou - napr. prachsprosté COD 6, kde hráča do cieľa hry

dovedie jeho vlastná demencia. A to za opätovne drzo krátku, hernú dobu -zato čo

ju ArmA 2 má nekonečne dlhú.

Ako hráč hlbšie už ani klesnúť nemožeš. A nie som jediný, kto si to myslí.........

 

 

s4m.fish3r pridané 27.12.2009 2:24

Myslim ze je kazdemu jasne akym tonom su Patrikove prispevky pisane a jediny kto

je ineho nazoru je on a mozno niekto kto ani nevie o com ale suhlasi s jeho

nazorom o konzolach tak sa privtiera.

Inak by Patrikovi neublizil ban na urcite dobu aby sa trosku ukludnil pretoze sa

sprava naozaj otrasne a je hanbou celeho sectoru. Celkovo sa to tu v poslednom

case dost ukludnilo a neni tu tolko flejmov ako bejvavalo, jedine roztrzky su

tam kde je Patrik a jeho jediny spravny nazor.

 

 

Vodca svoj sľub neprispievať do diskusie hneď v zápätí porušil, keďže sa neovládol pri pohľade na tých narušených jedincov čo si dovoľujú vyjadriť svoj názor na neho.

 

 

Patrik Dee pridané 27.12.2009 10:49

Nevedel som, že napísať o Arme 2, že je nudná hra ma katapultuje na mentálne

retardovaného jedinca, ktorý je hanbou Sectoru a mal by dostať ban,...:),..wow,....Je

zaujímavé, ako hodnotíte niekoho, kto má rád konzolu,..ale tie posmešné reči na

konzolistov vám už nevadia,.....ste deti, ktoré sa ešte nevedia správať a

mentálne nemajú na to pochopiť nič, čo by som sa tu snažil rozumne napísať,...preto

tu nemá viac zmysel reagovať,....inak, rád by som vedel, kde sú admini, keď tu

nechávajú tieto príspevky,..... *a Admini zakročili... 

Vaše doslova vražedné príspevky iba dokazujú, aký malí ste oproti mne, psychicky

ste proste prehrali a tie nadávky, a rozzúrené reakcie sú pre mňa víťazstvom,....stačí

mi jeden rozumný príspevok od nezávislého čitateľa, ktorý nie je voči mne

zaujatý, a vaše príspevky, s nulovou hodnotou, plné nenávisti a nadávok sú len

strašne úbohým dôkazom vašej nevyspelosti, malosti a dôkazom, ako vysoko som

stále nad vami,....môžte prskať, môžte nadávať,..ale to je tak všetko, čo mi

môžte,...takže len tak ďalej,......tí rozumní sa budú vyjadrovať k arme a k tomu,

čo tu vidia od začiatku diskusie,..čiže vašej nemohúcnosti pochopiť, že Arma nie

je pre každého dobrá a zábavná hra,...ale že je to nudný, sterilný a zabugovaný

program, ktorý je síce vysoko realistický, oproti iným hrám, ale to je tak

všetko,....je to môj názor na Armu 2, tak ak je veta "Patrik Dee - a jeho názor"

spúšťačom mínusiek a nadáviek, nech sa páči,....bojujte ďalej,.....ako som už

raz napísal, aj ja som mal 18, či 19, tiež som bol občas taký,...viem to

pochopiť,.....vždy to píšem, život vás naučí rešpektovať druhý názor,...budete

musieť poslúchať.


 

Žiaľ, neboli to namyslené deti, ktoré nevedia čo je to rešpekt k vodcovi, ale on sám, ktorý bol vyhostený po jeho slovách.. Príčina tohto nespravodlivého činu je Deetlerovi dodnes záhadou, keďže všetci ostatní sú povinní poslúchať jeho neomylné a jediné správne názory.

 

 

Alexer -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 11:06

Ty chceš tvrdiť, že oni prehrali proti tebe psychicky? Ty ich chceš vo svojej

neskonalej arogancii rešpektu a tváriš sa ako pán tvorstva? Ty človeče už sa

spamätaj a v prvom rade pozri na seba a potom tu poúčaj ostatných o rešpekte.

Špeciálne po tomto poslednom tvojom príspevku som si pozrel celú diskusiu a

prskal som smiechom nad tvojimi výplodmi a vravel som si, že radšej sa nebudem

ozývať, ale tie tvoje reči o rešpekte, nadradenosti a o tom aký si ty úžasne

vyspelý, dokonalý, ako všetkých rešpektuješ...No, chlapče, pobavil si 

 


A to Deetler plánoval rozšíriť svoj rod, ale zdá sa, že mu nič iné ako rozšíriť ho kúpou druhého xbox ovládača neostane...:

 

 

Coehoorn pridané 27.12.2009 11:19

Pre Patrika: Mohol by si svoje osobné problémy ventilovat niekde inde?Lebo

nechápem prečo podobné reči vedieš v poslednej dobe.

Pre ostatných: Treba ho pochopit. Má novú hračku( XBOX) a trávi u neho spustu

času ako on tvrdí .A ako on tvrdí to velmi štve jeho priatelku a podla mna to u

nich koli danému problému začina škrípat a Patrik si to chodí vybúrit sem. To je

podla mna jediné možné vysvetlenie. 

 


Životná múdrosť iba pre Fellipeho:

 

 

Patrik Dee -> FeLLiPe pridané 27.12.2009 11:47

Felli,...ty si začal fackou,..:),..ja sa chovám tak, aby som to smeroval na Armu

2,..a sám vidíš, že máte stále potrebu bojovať proti mne,..:),...aj sa ti

uľavilo, keď si si ma vyškrtol s priateľov? :),....Dúfam, že aj v živote, keď

budeš mať niekedy priateľku a zistíš, že ona nemá rada orál a ty hej,..tak ju

vyhodíš z domu,....lebo bude mať iný názor na jednu vec,..ako ty sám,...porozmýľaj

o tom :) 

 

FeLLiPe -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 11:49

já už z tebe vážně nemůžu...

NIKOHO NEZAJIMA ZE TI VADI ARMA, KAZDEMU VADI TVOJE DEMENTNI NARAZKY NA PCCKARE,

alias tvůj druhý příspěvek v této diskuzi...

přečti si to několikrát pomalu po sobě, možná ti to i dojde. 

 

Eduardo -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 11:50

neplac, ved mas novych kamaratov a ako vidim, ste jedna velka rodina. Naco ti je

taky felli :))))))))))))) 


 

Vodca ohlásil rozdávanie perníkov na Sectore, ale to sa žiaľ muselo zrušiť kvôli banu. Hádam mu to deti na Sectore raz odpustia..

 

 

Patrik Dee -> FeLLiPe pridané 27.12.2009 11:51

,...tak to mám môj príspevok inú silu,...bol napísaný asi tak 10 strán dozadu a

ešte stále reaguješ naň? :),..lebo inak sa všetky moje príspevky týkali Army,..:)

:C,...ja plačem,..ale od smiechu :),....deti ma vždy dokážu rozosmiať :) Jeden

deň plačú, druhý im kúpiš perník a už je dobre ;) 


s4m.fish3r -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 11:53

si si isty ze vsetky? lebo ich hned najdem zopar ktore sa netykaju 

 

FeLLiPe -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 11:56

Děti....to už jsem někde slyšel...jaj jasně, v partě dvou neuvěřitelně mentálně

vyspělých borců jménem anerin a marcinko. Je vidět že jsi mezi ně skvěle

zapadnul. 

 

 

Jazykové okienko podľa Deetlera:

 

 

Patrik Dee -> s4m.fish3r pridané 27.12.2009 11:57

rýchlo rýchlo,...lebo za to nedostaneš achiviement,.. ,... 

 

FeLLiPe -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 11:58

Achievement...nevadí, až vyrosteš tak se i psát naučíš :) 

 

Patrik Dee -> FeLLiPe pridané 27.12.2009 12:00

,...tak ja to volám atačment, keď už o to ide .-))

 

???? -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 12:04

Neviem ci si si vsimol ale tie minuska nedostavas za odmenu... 

 

FeLLiPe -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 12:21

a ty jsi se zase rychle stal výstavní skříňkou toho, co se stane když se dáš do

kupy s anerinem. Nadávání do dětí lidem, kteří jsou mnohdy na stejné věkové a

vyšší mentální úrovni jak ty. Který si musí pořád dokazovat, že jenom jeho názor

je pravdivý, a žádný jiný nemůže uspět (a jako jsi dnes ukázal, budeš si to

opakovat dookola i když jsi sám proti polovině sectoru...teda pardon, dětí). Jen

tak dál. 

Andrei -> FeLLiPe pridané 27.12.2009 12:23

jj,analrin,gaycinko a spol ... ass sociali

 

 

Deetler má rád Felliho:

 

 

Patrik Dee -> FeLLiPe pridané 27.12.2009 12:26

Anerina a Marcinka si tu neber do huby dieťatko moje,..tým nesiahaš ani po päty,

rovnako tak ostatné deti, čo tu píšete,..to sú dospelý chlapi, ktorí sú úplne v

inej situácii ako vy, majú úplne diametrálne odlišné myslenie ako vy a celkovo,

bavte sa o tom, o čom sa máte, o Arme 2,..a nie o ľuďoch,,.....vy nemáte na to,

aby ste sa porovnávali s dospelými ľuďmi,,..porovnávajte sa medzi sebou, na

úrovni vašich možností,... 

 

FeLLiPe -> Patrik Dee pridané 27.12.2009 12:30

Ano a podle toho se chovají jako úplní idioti v každé disce, která se týká

Crysisu nebo Army, kde se buď hádají o tom, že je to techdemo nuda s respawnem a

vojáky zabořenými do textury a nebo že simulatory neexistují a podobně.

To radši zůstanu na pořád děcko, než být jako vy. 

 

Leather Face -> Kodiak pridané 27.12.2009 12:32

Dieta to nie je, ale prisambohu by som si to aj ja myslel, keby som nevidel jeho

fotky v blogu 


 

A nakoniec prichádza životne dôležité zhrnutie  z čias, keď ešte nemal ban:

 


Patrik Dee

  pridané 27.12.2009 12:54

,...heh,...toto bolo husté,....síce nie o Arme 2, ale husté,.....:),...trošku sa tu preriedili friend listy, trošku precvičil strojopis,......ale hlavne sa tu ukázalo, aké ťažké je pochopiť druhého človeka,....aké ťažké je prijať nejakú kritiku na svoju obľúbenú hru,...a o hry by tu malo ísť predovšetkým,..nie? :),.....nemám rád PC hráčov,...tak ako sa prezentujú tu. Tá skupinka ľudí, ktorí sa tam radia, je mi už teraz cudzia,....a čo k tomu stačilo? Stačilo kúpiť konzolu a pochváliť ju,.....a hneď sa ukázalo, ako veľmi vedia rešpektovať iné platformi, či iné názory ľudia,, s ktorými keď je jeden názor, tak je všetko v poriadku,..akonáhle začne človek chváliť, či kritizovať niečo iné, ako sami uznávajú,.je oheň na streche,....pre vás ťažko stráviteľný fakt, pre ostatných známka nevyzretosti,....pár chlapcov tu bude musieť na sebe zapracovať, aby sme sa mali o čom v budúcnosti rozprávať,.....


 

Prajeme nášmu obľúbenému užívateľovi veľa úspechov mimo Sectora, veľa najazdených kilometrov v jeho kokpite, a keď sa možno raz vráti z exilu, tak nech nás naďalej zabáva svojimi príspevkami tak dobre, ako sa mu to darilo doteraz.



Prístupov 5659
Kvalita článku
(89,3%) hlasov 14

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Zbierka hier a časopisov
[ 10.8.2013] (príspevkov 38)
LEGACY OF KAIN alebo ako si sériu užiť a...
[ 8.3.2013] (príspevkov 10)
Rainin brloh
[ 8.2.2013] (príspevkov 21)
Moje potulky USA
[ 28.6.2012] (príspevkov 17)
Hranie bez hraníc
[ 20.4.2011] (príspevkov 6)
Mini Perly 2010
[ 31.12.2010] (príspevkov 22)
NextGen Expo 2010 alebo ako bolo na Even...
[ 17.11.2010] (príspevkov 18)
Legacy of Kain: Revival
[ 30.10.2010] (príspevkov 8)
(Nové) Perly Sectoru
[ 2.9.2010] (príspevkov 57)
Sector hraje horory alebo ako som sa bál...
[ 22.8.2010] (príspevkov 16)